vrijdag 13 september 2019

Kennisbijeenkomst Funderingsproblematiek

Kennisbijeenkomst Funderingsproblematiek

Sinds de droge zomer van 2018 krijgt het funderingsloket steeds meer meldingen over funderingsproblematiek. Bent u een woningcorporatie en bent u nog relatief onbekend met deze problematiek? Kom dan op 6 november naar deze kennisbijeenkomst.

Lees verder

Innovatie in aquacultuur? Vraag subsidie aan vanaf 4 november
Mosselzaadkwekerij

Wilt u een project uitvoeren dat de duurzame ontwikkeling van aquacultuur stimuleert? Als aquacultuuronderneming mag u vanaf 4 november 2019 subsidie aanvragen voor innovatieve projecten.

Lees verder

Industriƫle cursus batterijen en brandstofcellen

Energieopslag is een hot item met ongekende groeimogelijkheden voor Nederland. Wilt u zich als energie-expert laten informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van batterijen en brandstofcellen? Kom dan naar de cursus op 25 en 26 november in Wezep/Zwolle.

Deze cursus wordt georganiseerd door Dr. Ten in samenwerking met experts uit binnen- en buitenland.

Lees verder

Kansenseminar Zakendoen in Spaanse watersector

Bent u werkzaam in de watersector en wilt u meer weten over uw kansen in de Spaanse markt? Kom dan op 10 oktober naar het kansenseminar bij Het Nieuwe Kantoor (HNK), Vasteland 80 in Rotterdam.

Dit kansenseminar biedt u de gelegenheid om inzicht te krijgen in de watersector in Spanje en uw kansen te verkennen. Het seminar is tevens een begin voor een handelsmissie naar Spanje volgend jaar. Spanje is een van de Europese landen die momenteel het meest lijdt onder de effecten van klimaatverandering, waar watertekort een toenemend probleem is.

Lees verder

Save the date: Partners in energie-uitdagingen
EZK Energy Award 2019

Op 30 januari 2020 staat het EZK-evenement 'Partners in energie-uitdagingen' weer op stapel.

Lees verder