woensdag 11 september 2019

Joris Beckers (Picnic) wint LOEY Award 2019

Joris Beckers (Picnic) wint LOEY Award 2019
Joris Beckers, mede oprichter van Picnic, is uitgeroepen tot winnaar van de LOEY Award 2019. De onderscheiding voor de beste online ondernemer van Nederland werd dinsdagavond voor de tiende keer uitgereikt.
Lees verder

Bedrijven nemen cyberbeveiliging serieuzer
Bedrijven nemen steeds meer maatregelen om zich te weren tegen cyberaanvallen van buitenaf. Vooral middelgrote bedrijven maken een inhaalslag met de invoering van authenticatie via soft- of hardwaretokens. Dit meldt het CBS op basis van de Cybersecuritymonitor 2019.
Lees verder

De Persgroep vervolgt campagne rond Krantenmens
De Persgroep gaat door met haar campagne rond de Krantenmens. Digital first agency Shoq en de Persgroep zijn begin 2019 gestart met het tonen van de voordelen die het lezen van de krant met zich mee brengt. Met de insteek 'een Krantenmens heeft het gemakkelijk' snijdt het mediabedrijf per campagne verschillende onderwerpen aan die voor de consument van toegevoegde waarde zijn.
Lees verder

Messenger marketing, kunstmatige intelligentie en TikTok op DMEXCO19
CMO Stephanie Buscemi van Salesforce opent vandaag DMEXCO, de grote marketingbeurs in Keulen, waar traditioneel ook veel Nederlanders op afkomen.
Lees verder

Honderden euro's aan boetes voor glasvezelklanten Maas en Waal
Honderden huishoudens in West Maas en Waal moeten waarschijnlijk hoge annuleringsboetes betalen omdat bij twee verschillende aanbieders een glasvezelaansluiting is besteld. De boetes bedragen 150 euro boete of meer.
Lees verder

IFA: alternatief voor grootformaat tv-scherm
Televisies worden steeds groter en toch geven sommigen de voorkeur aan een projector. De Epson EH-LS500B- en EH-LS500W zijn de laatste toevoeging aan de portfolio van laserprojectoren met ultrakorte projectieafstand.
Lees verder

Weer honderden ontslagen bij Uber
Uber heeft ruim 400 werknemers op straat gezet nadat in augustus een verlies van 5,2 miljard dollar werd geleden over het tweede kwartaal. 'Het is belangrijk dat we vooruitgang blijven maken,' schrijft CEO Dara Khosrowshahi in een mail die in handen is van de New York Times.
Lees verder

Autoleasemaatschappij ALD Automotive lanceert Mobility-as-a-Service app
Autoleasemaatschappij ALD Automotive lanceert in Nederland de Mobility-as-a-Service-app ALD move. De app helpt leaserijders het dagelijkse woon-werkverkeer slimmer in te richten, geeft hen inzicht in de verschillende mobiliteitsmogelijkheden en stimuleert de keuze voor duurzamere of efficiƫntere manieren van vervoer.
Lees verder

Werkgeversorganisaties met integrale visie op platformeconomie
Werkgeversorganisatie VNO-NCW en MKB-Nederland hebben met techbedrijven, platformgebruikers en ondernemers een brede visie op de platformeconomie opgesteld. Kern van de notitie is dat de platformeconomie schaduwkanten heeft, maar vooral ook grote kansen biedt. Die benutten we nu nog onvoldoende, terwijl de ontwikkelingen razendsnel gaan.
Lees verder