donderdag 5 september 2019

InnovationHub van DNB en AFM beantwoordde 650 vragen

InnovationHub van DNB en AFM beantwoordde 650 vragen
Sinds de start van de InnovationHub en Maatwerk voor Innovatie (Maatwerk) hebben De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) meer dan 650 vragen beantwoord.
Lees verder

Vonnis Dutch Filmworks versus Ziggo over downloaders pas in november
Het gerechtshof in Arnhem stelt de uitspraak in de zaak tussen Dutch Filmworks en kabelbedrijf Ziggo uit vanwege de complexiteit van de zaak, zo meldt Entertainment Business. Het Arnhemse gerechtshof zou gisteren uitspraak hebben gedaan over 377 Ziggo-klanten die de film The Hitman's Bodyguard illegaal hadden binnengehaald. De uitspraak wordt nu uiterlijk 5 november verwacht.
Lees verder

FOX Sports claimt primeur met Dynamic Ad Insertion
Sinds de start van het nieuwe Eredivisieseizoen kunnen abonnees van FOX Sports die online naar de zender kijken andere reclameblokken […]
Lees verder

Internetomzet 18,2 procent hoger in tweede kwartaal
De verkopen via internet namen in het tweede kwartaal wederom veel sterker toe dan de winkelverkopen. De internetomzet was in het tweede kwartaal 18,2 procent hoger dan een jaar eerder, zo meldt CBS.
Lees verder

IFA 2019: van dadaïsme tot robotica
Europa's grootste elektronicabeurs IFA in Berlijn wordt komende week georganiseerd te midden van enorme onrust op de handelsmarkten. De handelsoorlog tussen de VS en China heeft al geleid tot flinke prijsstijgingen.
Lees verder

Gegevens van 400 miljoen Facebook gebruikers op straat
HonderdenmiljoenentelefoonnummersvanFacebookliggenopstraat.Opeenonbewaakteserverzijn419miljoengegevensaangetroffen,waaronder133miljoenvanAmerikaansegebruikers,18miljoenvanBritsegebruikersen50miljoenvanVietnamesegebruikers.
Lees verder

Slack verliest 15 procent van zijn waarde na tegenvallende kwartaalcijfers
Slack verloor nabeurs 15 procent van zijn waarde nadat het Amerikaanse bedrijf zijn eerste kwartaalcijfers publiceerde sinds het beursdebuut in juni. En die vielen tegen: de omzet was met 145 miljoen dollar weliswaar 58 procent hoger, maar de groei is minder dan voorheen.
Lees verder

Facebook domineert Nederlands speelveld van apps voor berichten en sociale media
Facebook beheerst in Nederland nagenoeg het gehele speelveld van apps voor berichten en sociale media. Dat blijkt uit het Dutch Apps Market-rapport van Telecompaper. WhatsApp, Facebook, Instagram en Facebook Messenger kennen een zogenoemde installed base van tussen de 44 en 94 procent en blijven alternatieven zoals bijvoorbeeld iMessage, Skype, Telegram, Signal en Snapchat ver voor.
Lees verder

IFA: Amazon breidt Fire TV uit over Europa
Amazon wil zijn videodienst Fire TV volgende week gaan verspreiden in een paar nieuwe Europese landen. Daarmee wil het zijn greep op de tv-kijker vergroten.
Lees verder