maandag 30 september 2019

Infographic: consument positief over gepersonaliseerde aanbiedingen

Infographic: consument positief over gepersonaliseerde aanbiedingen
Uit onderzoek van de ​Reputatiefabriek blijkt dat 86 procent van de consumenten erkent dat het personaliseren van advertenties invloed heeft op de online aankoop. De 1028 respondenten zijn eigenlijk best tevreden. 44 procent zegt dat zij door personalisatie een herhaalaankoop zouden doen, en 32 procent zou een positieve beoordeling plaatsen. 80 procent wil ook content blijven ontvangen na een aankoop. Als bedrijven geen moeite doen om persoonlijk contact te onderhouden na een aankoop, neigt 52 procent van consumenten al snel weer naar een ander merk. Meer cijfers in deze spartaans vormgegeven infographic.
Lees verder

Hands-on: iPhone 11 Pro
In de wandelgangen worden ze al 'tussenmodellen' genoemd. De nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro zijn namelijk de laatste modellen van Apple in het huidige design. Vanaf volgend jaar komt het bedrijf naar verluidt met een heel nieuw ontwerp. De iPhone 11 dus maar overslaan? Niet echt, alleen al de flink langere batterijduur is een enorme plus.
Lees verder

Emerce eDay 2019: 'Ik ben al jaren bezig het publiek de hoofdrol te geven'
De grote première was twee jaar geleden op Lowlands. Via de smartphones van duizend bezoekers klonk een uit bliepjes opgebouwd muziekstuk. Tegenwoordig speelt muziek bij het Smartphone Orchestra een ondergeschikte rol. Initiatiefnemer Steije Hallema belooft echter een waar spektakel op Emerce eDay.
Lees verder

Brein bulletproofhoster Duitsland zat ook achter Cyberbunker
De Nederlandse hoofdverdachte die donderdag is gearresteerd bij het oprollen van de bulletproofhoster in een oude NAVO bunker nabij Koblenz was eerder betrokken bij de schimmige Nederlandse webhoster Cyberbunker, van waaruit vele jaren geleden een enorme cyberaanval werd geopend op het Britse antispambedrijf Spamhouse. Dat heeft de Duitse politie bekend gemaakt.
Lees verder

Producties Apple TV Plus mogelijk in de bioscoop
Apple onderhandelt met Amerikaanse bioscopen over voorvertoning van zijn exclusieve filmproducties voor Apple TV Plus. Deze 'originals' die door Apple zelf gefinancierd worden zouden daardoor weken eerder al op het grote doek te zien zijn.
Lees verder

Sony viert veertigste verjaardag Walkman
Ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de Walkman introduceert Sony de NW-A100TPS. Op de achterkant van dit anniversary model prijkt een speciaal logo.
Lees verder

Benoeming Dominique Leroy als CEO van KPN van de baan
Dominique Leroy wordt geen CEO van KPN. Reden is het onderzoek naar mogelijke voorkennis bij de verkoop van aandelen Proximus, waarvan niet duidelijk is hoelang het nog gaat duren. Beleggersvereniging VEB had al aangedrongen op uitstel.
Lees verder

Toch vingerafdruk op identiteitskaart Belgen
België zet toch zijn plannen door om in een 25-tal gemeenten vingerafdrukken op te nemen in de chip van identiteitskaarten. Dat gebeurt echter alleen bij Belgen die een nieuwe identiteitskaart aanvragen.
Lees verder

Geen onderzoek AP naar medische gegevens in de cloud
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ziet geen aanleiding tot het instellen van een nader controlerend onderzoek naar eventuele overtredingen van de AVG door het bedrijf MRDM bij de opslag van medische gegevens op servers van Google. Het gaat om persoonsgegevens die afkomstig zijn van Nederlandse ziekenhuizen.
Lees verder