maandag 9 september 2019

IFA: nieuwe netwerkversterker Denon

IFA: nieuwe netwerkversterker Denon
Kwaliteitsmerk Denon lanceert op IFA een netwerkversterker met twee kanalen die elk maximaal 70 watt aan geluid versturen. De PMA-150H ondersteunt audio tot 24-bits of 192 kHz.
Lees verder

Nominaties Website van het Jaar 2019 bekend
Van 6 september tot en met 18 oktober 2019 kan het Nederlandse publiek haar stem uitbrengen op​ ​400 genomineerde websites. De winnaars worden op 20 november bekend gemaakt tijdens de feestelijke Website van het Jaar Award Night.
Lees verder

Marktaandeel Windows 10 naar ruim 50 procent
Vier jaar na de lancering heeft Windows 10 een marktaandeel van meer dan vijftig procent. In januari passeerde Windows 10 voor het eerst Windows 7.
Lees verder

Senioren appen liever dan dat ze bellen
43 procent van de ouderen die WhatsApp gebruikt stuurt liever een berichtje dan dat hij of zij belt, slechts 19 procent belt liever. Dat blijkt uit onderzoek van Seniorweb.
Lees verder

Infographic: finance baan van de toekomst
Sinds 2008 ligt de financiële sector onder een maatschappelijk en politiek vergrootglas. Het instorten van machtige en onaantastbaar geachte instituties in de Verenigde Staten bracht een tsunami van ontwikkelingen teweeg waardoor geen enkele financiële instelling in de wereld gespaard bleef. De schokgolven waren voelbaar tot in alle uithoeken van de wereldeconomie en eigenlijk beginnen we pas de laatste twee jaar wereldwijd weer tekenen van structureel herstel te zien.
Lees verder

Intertoys terug bij Blokker
De voormalige Blokker-zaken Intertoys en Maxitoys komen weer terug in het oude nest. Michiel Witteveen, de huidige eigenaar van Blokker, neemt de retailers weer over van het Portugese investeringsfonds Green Swan.
Lees verder

eDay 2019: Zandvoort als innovatiefste F1-race
De Grand Prix van Zandvoort wordt op veel fronten een van de meest vooruitstrevende Formule 1-weekenden van het hele raceseizoen. Circuitdirecteur Jan Lammers vertelt op EMERCE eDay hoe en waarom.
Lees verder

bol.com vanaf volgend jaar in Franstalig België
bol.com zet volgend jaar een eerste stap richting Franstalig België. Via de bol.com-app kunnen Franstalige Belgen straks in hun moedertaal winkelen en krijgen ze daarbij keuze uit miljoenen artikelen gecombineerd met gratis verzending.
Lees verder

Southwest Airlines integreert Apple Pay
De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Southwest Airlines integreert Apple Pay in zijn mobiele app. Reizigers kunnen er onderweg ook eten en drinken mee betalen.
Lees verder