maandag 9 september 2019

Huawei Mate 30 wordt 19 september gelanceerd

Huawei Mate 30 wordt 19 september gelanceerd
Huawei gaat de Mate 30 smartphone serie pas na de IFA in München lanceren op 19 september. De presentatie is ook via een livestream te volgen.
Lees verder

Mobieltjes beheersen beursvloer IFA 2019
Het Mobile World Congress, Europa's grootste telecombeurs die traditioneel eind februari wordt gehouden, heeft er een concurrent bij. Zelden werden zoveel nieuwe smartphones gelanceerd als op de IFA in Berlijn dit jaar.
Lees verder

DappRadar vangt 2,3 miljoen dollar groeigeld
Naspers en Blockchain.com investeren 2,3 miljoen dollar in DappRadar uit Litouwen in een eerste grote investeringsronde van het platform.
Lees verder

Onderzoek naar voorkennis verkoop aandelen Dominique Leroy
De Belgische beurswaakhond FSMA start een onderzoek naar Dominique Leroy. De nieuwe CEO van KPN heeft een maand voordat ze haar vertrek bij de beursgenoteerde telecomoperator Proximus aankondigde met de verkoop van een pakket Proximus-aandelen 285.000 euro verdiend.
Lees verder

'CM.com wil naar de beurs'
CM.com zou overwegen het bedrijf naar de beurs te brengen. Dat zou nog voor het einde van het jaar kunnen gebeuren, als bronnen aan Het Financieele Dagblad.
Lees verder

Vierde universiteitshoogleraar AI aan UvA bekend
De Universiteit van Amsterdam benoemt Natali Helberger per 1 november 2019 tot nieuwe universiteitshoogleraar op de leerstoel Law and Digital Technology, with special emphasis on Artificial Intelligence. Met de benoeming van Helberger zijn de vier universiteitshoogleraren bekend die zich de komende vijf jaar aan de UvA gaan richten op de interdisciplinaire benadering van artificiële intelligentie en haar impact op gebruikers en de samenleving.
Lees verder

Fietsenwinkel.nl stopt na Batavus en Sparta ook met Gazelle
Fietsenwinkel.nl beëindigt per 1 januari 2020 zijn samenwerking met fietsenmerk Gazelle. Beide partijen zijn het niet eens geworden over de voortzetting van het contract.
Lees verder

Sterke toename van privacyklachten
Het aantal privacyklachten blijft sterk toenemen. Ruim 15.000 mensen hebben in de eerste zes maanden van dit jaar een klacht ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), zo laat de toezichthouder weten. Dat is bijna 60 procent meer dan in de tweede helft van 2018.
Lees verder

IFA: Seagate SSD's in textiel
Seagate denkt tegenwoordig ook aan het uiterlijk, getuige de kleurtjes van deze externe harde schijven van de fabrikant.
Lees verder