donderdag 26 september 2019

Handelsmissie Verenigde Arabische Emiraten tijdens Abu Dhabi Sustainability Week

Handelsmissie Verenigde Arabische Emiraten tijdens Abu Dhabi Sustainability Week

Bent u actief op het gebied van water-, energie- en voedseltechnologieën? Ga dan van 12 tot en met 16 januari mee op handelsmissie naar de Abu Dhabi Sustainability Week (ADSW) in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Tijdens de handelsmissie wordt een Holland Paviljoen ingericht.

Lees verder

Kansenseminar duurzame mode in Italië

Bent u ondernemer in de modesector of ontwerper met interesse om in Italië te produceren? En wilt u samenwerken met Italiaanse partners om zo uw kansen op succes te vergroten? Kom dan op 15 oktober naar Amsterdam, naar het kansenseminar over duurzame mode in Italië.

Lees verder

Handelsmissie naar conferentie Feeding and greening Chinese cities in China

Bent u actief in de land- en tuinbouwsector of in duurzame stedelijke ontwikkeling? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Chinese bedrijven, de lokale markt verkennen of uw relaties in China verstevigen? Ga dan van 16 tot en met 23 november mee met de handelsmissie naar China.

Lees verder

RVO.nl wint prijs met Brexit Impact Scan
Londen skyline

RVO.nl (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) heeft met de Brexit Impact Scan de RBB Award 2019 gewonnen.

Lees verder

Nieuwe samenwerking resulteert in 3 innoverende pilots
Samenwerkingpartners DHCI en RVO

De Dutch Coalition for Humanitarian Innovation (DCHI) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland werken samen aan het verbeteren en vernieuwen van energiediensten voor vluchtelingen.

Lees verder