vrijdag 6 september 2019

Google legt nieuw afrekenmodel voor reclame op

Google legt nieuw afrekenmodel voor reclame op
Google gaat een nieuw afrekenmodel opleggen aan reclame- en marketingbureaus die met Ad Manager werken. Bij displayreclame, commercials met beeld, gaat Google over op first price auctions.
Lees verder

Bouwer loyaliteitsapps voor winkelbedrijven Fanly in de problemen
De Amsterdamse startup Fanly, die loyaliteitsapps voor winkelbedrijven bouwt, verkeert in problemen. Werkmaatschappij Fanly Retail is al failliet, weet RTLZ.
Lees verder

Play Magnus koopt Chessable.com
Het bedrijf van schaakkampioen Magnus Carlsen doet zijn volgende zet om ook in de online wereld een grootmeester te worden. De Noorse onderneming koopt Chessable.com uit Engeland.
Lees verder

IFA: gemakkelijk muziek streamen met JBL
Audiobedrijf JBL introduceert de JBL Link Portable en Link Music. Dankzij de waterdichte IPX-7 behuizing kun je meezingen met je favoriete nummers onder de douche. Avondje in de tuin? Geen zorgen over een lege batterij want de luidspreker gaat acht uur lang mee.
Lees verder

Datingdienst Facebook nu officieel gelanceerd
Facebook heeft zijn datingdienst dan toch eindelijk in twintig landen gelanceerd, maar nog niet in Europa.
Lees verder

IFA: Smart Home bekend bij 62 procent van de Nederlanders
Steeds meer Nederlanders, inmiddels 62 procent, zijn bekend met Smart Home, een verdubbeling sinds 2015. Ruim twee derde van deze groep bezit tenminste één slim apparaat, zo blijkt uit de Smart Home Monitor 2019 van onderzoeksbureau GfK in samenwerking met de Smart Home Society. Die bedrijven publiceerden de gegevens naar aanleiding van de elektronicabeurs IFA in Berlijn.
Lees verder

Belangstelling voor glasvezel groeit weer
Steeds meer Nederlandse huishoudens zijn van plan om glasvezeldiensten af te nemen. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper in april […]
Lees verder

IFA: Volop nieuwe Garmin horloges
SlimmehorlogesontbrekenookditjaarnietopIFA.GarminkomtonderneermetdeVenu,eenluxehorlogemetAMOLED-scherm.Hetschermishelderderenlaataandehandvananimatieszienhoejebepaaldesportoefeningenmoetdoen.Debatterijduurvanditmodelbedraagtvijfdagen.
Lees verder

YouTube opent apart Fashion-kanaal
De interesse van kijkers voor modegerelateerde video's is meer dan verzesvoudigd in de afgelopen jaren, merkt YouTube. Daarom opent het /Fashion om die interesse te kanaliseren.
Lees verder