maandag 23 september 2019

FitBit onderzoekt verkoop

FitBit onderzoekt verkoop
Fitnesstrackermaker FitBit is in gesprek met investeringsbank Qatalyst Partners over een mogelijke verkoop, zo melden bronnen aan Reuters. Het Amerikaanse bedrijf heeft moeite om rivalen als Apple en Samsung bij te benen, ook met slimme horloges.
Lees verder

Ook Neckermann Reizen gestopt met aannemen boekingen
Thomas Cook Nederland is maandag gestopt met het aannemen van nieuwe boekingen.  Het Nederlandse kantoor valt onder de continentaal-Europese organisatie met als belangrijkste markt Thomas Cook Duitsland.
Lees verder

VodafoneZiggo begint campagne rond GigaNet
VodafoneZiggo begint vandaag met een introductiecampagne op tv, internet en via sociale media om GigaNet onder de aandacht te brengen. Zo noemt het bedrijf het vaste en mobiele netwerk van beide merken.
Lees verder

22 miljoen dollar voor software voor kassaloze winkels
Het Israƫlische Trigo heeft 22 miljoen dollar opgehaald voor de verdere ontwikkeling van technologie die met de kassaloze winkel Amazon Go moet concurreren. Daarbij leggen camera's vast welke artikelen worden meegenomen en wordt afgerekend met een app.
Lees verder

Boete 400.000 euro voor aanbieden pokeren via pokerstars.eu
De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft een boete van 400.000 euro opgelegd aan TSG Interactive Gaming Europe Limited voor het aanbieden van pokeren om geld op de website pokerstars.eu. Het aanbieden van een kansspel waarmee geld gewonnen kan worden, zoals poker, mag alleen als daar een vergunning voor is verleend.
Lees verder

Maaltijdbezorger Postmates haalt 225 miljoen dollar op
Maaltijdbezorger Postmates heeft 225 miljoen dollar opgehaald tegen een waardering van 2,4 miljard in aanloop naar de beursgang.
Lees verder

Unilever test nieuwe crossmedia meetmodel
Unilever wil niet meer werken met bereik- en effectcijfers van afzonderlijke bureaus en online platformen. De fabrikant neemt de touwtjes in eigen handen en brengt een eigen crossmedia meetmodel uit.
Lees verder

Starbucks Japan verkoopt schrijfpen waarmee je ook kunt betalen
Starbucks in Japan verkoopt sinds kort een luxe schrijfpen met NFC lezer waarmee betalingen kunnen worden verricht. Uiteraard heeft de pen koffiebruine inkt.
Lees verder

Dekbed-discounter: 'Geen conversie-attributie meer'
"Elk kanaal heeft zijn eigen waarde, maar het gaat om de conversie als eindwaarde." Marketingbaas Kevin Veenman van Dekbed-discounter.nl legt uit waarom hij niet meer aan conversie-attributie doet.
Lees verder