dinsdag 3 september 2019

Facebook wil aantal Likes verbergen

Facebook wil aantal Likes verbergen
Facebook wil de teller voor het aantal likes voor berichten en commentaren verbergen. Instagram test dit al enige tijd in zeven landen, waaronder Canada, Italië en Brazilië, maar nu zijn ook al testen begonnen in de Android app van Facebook.
Lees verder

Buurtapp Nextdoor 'zo lek als een mandje'
De Nextdoor buurtapp werd in het verleden door verschillende gemeenten en ook de politie gepromoot. Maar zo besloten is de app niet, blijkt uit onderzoek van Radar. Als je een wijk inloopt en je locatie aan hebt staan krijg je zo toegang tot de app en zie je meteen welke buurtbewoners bijvoorbeeld op vakantie zijn. Ook achternamen en adresgegevens zijn zichtbaar.
Lees verder

3 miljoen betalende Nederlandse gebruikers voor Spotify
Spotify heeft in ons land bijna 3 miljoen betalende gebruikers, een stijging van 33 procent ten opzichte van 2017, zo blijkt uit de tweede editie van de Smart Media Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 3.600 Nederlanders. De omzet van Spotify in Nederland zou daarmee zijn gegroeid naar 350 miljoen euro per jaar.
Lees verder

Retro webshop TopVintage opent eerste boutique
TopVintage, de online retro webshop, opent haar allereerste boutique bij het kantoorpand aan de Wiebachstraat 9 in Kerkrade. In het weekend van vrijdag 6 september en zaterdag 7 september vindt de feestelijke opening plaats.
Lees verder

Consumentenbond: mijd Google advertenties voor loodgieters
De Consumentenbond waarschuwt om advertenties voor loodgieters die hoog in Google staan te vermijden. Vaak gaat het om bedrijven die slechts bemiddelaars zijn en voor veel geld klussen doorverkopen aan loodgieters.
Lees verder

Online aandeel van schoenenaankopen naar 28 procent
De verkopen van de schoenbranche stagneren, het aantal vestigingen loopt jaarlijks terug en een steeds groter deel van de verkoop gaat via het internetkanaal. Dat concludeert ABN Amro in het onderzoek Stand van de Retail van september.
Lees verder

OR XS4ALL weer in conflict met KPN over strategisch advies
De Ondernemingsraad (OR) van internetaanbieder XS4ALL wil dat de plannen van moederbedrijf KPN om het merk op te heffen van tafel worden gehaald. Volgens de OR is er een reële mogelijkheid dat de businesscase tot integratie van XS4ALL in KPN in zijn geheel negatief uitvalt.
Lees verder

bunq ondersteunt nu officieel Apple Pay
bunq is de volgende Nederlandse bank die Apple Pay voor de Nederlandse markt ondersteunt. Dit keer is geen omweg nodig.
Lees verder

Loes Daniels (FlightGiftCard), Thalita van Ogtrop (The Next Closet) en Graciëlla van Vliet (Closure) finalisten LOEY Talent Award
Loes Daniels (FlightGiftCard), Thalita van Ogtrop (The Next Closet) en Graciëlla van Vliet (Closure) zijn de drie finalisten voor de LOEY Talent Award 2019. Tijdens een bijeenkomst van het LOEY Expertpanel werden gisteren de drie finalisten geselecteerd uit een groep van negen talentvolle vrouwelijke internetondernemers.
Lees verder