woensdag 25 september 2019

CEO kantoorverhuurder WeWork legt taken neer

CEO kantoorverhuurder WeWork legt taken neer
CEO en medeorichter Adam Neumann van kantoorverhuurder WeWork legt zijn functie neer na negatieve publiciteit en uitstel van de beursgang. Voorzitter Sebastian Gunningham en COO Artie Minson fungeren voorlopig als co-CEO.
Lees verder

EMERCE Top 10 European Startups 2019: de genomineerden
Ook dit jaar is het weer onderdeel van Emerce eDay, de verkiezing van de Emerce Top 10 European Start-ups. De tien genomineerden krijgen op die dag te horen wie de winnaar is.
Lees verder

NPR winstgevend dankzij podcasts
De Amerikaanse non-profit radio-organisatie NPR verdiende afgelopen boekjaar vijftig miljoen dollar uit sponsoring van zijn 20+ podcasts. Dat maakte net het verschil tussen winst of verlies.
Lees verder

Galaxy Fold nog steeds kwetsbaar
Voorlopig is hij in de Benelux niet te koop. De verbeterde versie van de Galaxy Fold. De eerste versie werd door Samsung uit de roulatie genomen toen allerlei gebreken werden geconstateerd. Maar is de nieuwe wel zoveel beter?
Lees verder

Amazon kondigt brede samenwerking spraaktechnologie aan
Amazon heeft met onder meer Microsoft, Sonos, Salesforce, Baidu, Tencent, Spotify, Verizon, Intel, Qualcomm en anderen afgesproken om op het gebied van spraaktechnologie samen te werken. Drie namen ontbreken: Apple, Google en Samsung.
Lees verder

'Oplages huisaanhuisfolders gaan snel door de helft'
Winkeliers mogen in Amsterdam geen folders mee in de brievenbussen stoppen tenzij bewoners daar nadrukkelijk om vragen met Ja/Ja-stickers. Dat heeft de rechtbank bepaald. Online folderspecialisten bespreken de gevolgen hiervan.
Lees verder

Nintendo brengt Mario Kart Tour naar de smartphone
Nintendo lanceert vandaag de mobiele versie van een van zijn succesvolste franchises, Mario Kart Tour. Sinds de introductie in 1992 verkocht het Japanse bedrijf tientallen miljoenen consolespellen.
Lees verder

Pulse Media Group (PMG) failliet
Pulse Media Group (PMG), een landelijke uitgever op het gebied van innovatie, opinie, nieuws en ontwikkelingen binnen de zakelijke en gezondheidsbranche, is sinds dinsdag failliet.
Lees verder

Google lanceert Google Play Pass in VS
Google lanceert deze week in de VS zijn reeds eerder aangekondigde Play Pass: een abonnementsdienst voor games en apps uit de Play Store. Voor een vast bedrag per maand hebben gebruikers toegang tot ruim 350 games en apps voor Android.
Lees verder