maandag 2 september 2019

Bureau Vet naar Amsterdam

Bureau Vet naar Amsterdam
Bureau Vet, een Brabantse specialist in online marketing, website-ontwikkeling en HubSpot, opent een nieuwe vestiging in Amsterdam.
Lees verder

Made.com bedient Europa vanuit Antwerpen
De Britse webwinkel Made.com gaat samenwerken met Katoen Natie om zijn meubelen vanuit Antwerpen naar tien landen te versturen. Ook Nederland werd nog overwogen, maar Belgie gaf de doorslag.
Lees verder

Ernstige lekken in WordPress plugins
In negen populaire WordPress plug-ins zijn ernstige beveiligingslekken ontdekt waarmee het mogelijk is om websites volledig over te nemen.
Lees verder

iBOOD doet management buy-out met Walvis
Het moederbedrijf van MediaMarkt verkoopt e-commerceplatform iBOOD aan het management van het bedrijf en de Nederlandse investeerder Walvis.
Lees verder

Investeerder EQT naar de beurs
De Zweedse investeerder EQT maakt bekend dat het naar de beurs wil. Daarmee haalt het minimaal 500 miljoen euro op. De beursgang in Stockholm vindt vermoedelijk in de komende weken plaats.
Lees verder

Microsoft stopt eind 2020 ondersteuning voor Flash
Microsoft stopt met de ondersteuning voor Flash in al zijn browsers eind 2020. Dat is ook het moment dat Adobe, de bedenker van Flash, zijn ondersteuning stopzet.
Lees verder

Duits handelsverbod voor bitcoinzwendel Olympus Markets
Toezichthouders in Slowakije, Spanje, Nieuw Zeeland en Duitsland blijken de afgelopen maanden te hebben gewaarschuwd voor de activiteiten van Next Trade, het bedrijf achter Olympus Markets. Hier komen Nederlanders terecht als zij reageren op misleidende bitcoinadvertenties waarin de namen worden misbruikt van bekende Nederlanders. Het Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht blijkt aan Next Trade, ook opererend onder de naam Aspen Holding, begin augustus een handelsverbod te hebben opgelegd.
Lees verder

RTL veilt tv-reclame via internet
RTL Nederland biedt adverteerders vanaf vandaag de mogelijkheid om via een website reclamezendtijd op televisie in te kopen. Zo kopen ze ver voor de uitzending van programma's een gegarandeerd aantal GRP's (kijkers).
Lees verder

Investering voor Voicebooking.com
Investeerder Dutch Founders Fund steekt 750.000 euro in Voicebooking.com, het naar eigen zeggen grootste online platform voor voice-overs van Nederland.
Lees verder