maandag 30 september 2019

Bonden tevreden over besluit fusie tussen Sandd en PostNL

Bonden tevreden over besluit fusie tussen Sandd en PostNL
Vakbonden Bond van Post Personeel, FNV en CNV zijn 'zeer te spreken' over het besluit van het kabinet om de fusie tussen postbezorgers van PostNL en Sandd toch door te laten gaan. Gezien de voortdurend verslechterende situatie bij de bedrijven komt dit besluit 'geen seconde te vroeg'.
Lees verder

CM.com op 11 oktober naar de beurs
Technologiebedrijf CM.com gaat op 11 oktober naar de beurs tegen een waardering van rond de 300 miljoen euro. De oprichters houden na de beursgang nog minstens 57 procent van de aandelen.
Lees verder

Bever lanceert campagne op Instagram
Buitenwinkel Bever lanceert vandaag op Instagram zijn nieuwe campagne Buiten zit van binnen. De campagne, die in samenwerking met KesselsKramer is ontwikkeld, is de opvolger van 'Buiten is nooit ver weg' en richt zich op de mentale impact die buiten zijn op mensen heeft.
Lees verder

1,2 miljard e-wallet gebruikers Alipay
Alipay en partners hebben samen wereldwijd 1,2 miljard gebruikers die gebruikmaken van e-wallets. Dat is 20 procent meer dan in december en 260 procent gerekend over drie jaar.
Lees verder

Budbee naar Nederland met last-mile partners, straks eigen wagenpark
Met groeigeld van onder meer H&M en Kinnevik begeeft start-up Budbee zich voor het eerst buiten Scandinavië. Sinds enkele weken is het bedrijf actief in Nederland. Een vraaggesprek met lokale baas Jørgen Höppener.
Lees verder

Microsoft verstrekt leningen voor betaalbare woningen in Seattle
Microsoft verstrekt een lening van 60 miljoen dollar om betaalbare huizen in Seattle en Redmond (Washington) te bouwen. Eerder had het bedrijf al 500 miljoen dollar toegezegd aan de King County Housing Authority, die door de staat Washington is opgezet.
Lees verder

Nederlandse multi-play-omzet groeit met 4,5 procent
Van de bijna 7 miljoen multi-play abonnees in Nederland beschikt inmiddels minder dan de helft een abonnement op het traditionele triple play. Maar steeds meer consumenten stappen over op dual of quad play abonnementen, zo blijkt uit het Consumer Multiplay Markt-rapport van Telecompaper.
Lees verder

Meer Belgen slachtoffer van phishing
Na een daling in het eerste kwartaal van 2019 kwamen in het tweede kwartaal in Belgie opnieuw meer gevallen van fraude bij internetbankieren voor. Tussen april en juni gingen cybercriminelen met bijna 2 miljoen euro aan de haal, meldt brancheorganisatie Febelfin.
Lees verder

Bever over campagne: 'tv een afgeleide van online media'
Buitenwinkel Bever start een nieuwe reclamecampagne en draait daarbij de media-inzet om. Radio en televisie is niet de dominante dragers, maar slechts afgeleiden van social media.
Lees verder