vrijdag 27 september 2019

BlaBlaCar neemt Busfor over

BlaBlaCar neemt Busfor over
BlaBlaCar wil Busfor overnemen, een busplatform uit Rusland en de Oekraïne. Het gaat om de grootste overname uit de geschiedenis van het Franse bedrijf, al is de overnamesom niet bekend gemaakt.
Lees verder

Beerwulf test bierabonnementen
De Europees werkende online bierwinkel Beerwulf.com steekt de tenen in het water met een nieuw transactionele model: abonnementen op fustjes en dozen met speciaalbier.
Lees verder

Blaupunk autoradio uit 1986 in nieuw jasje
Een klassieke autoradio Bremen SQR 46 DAB van Blaupunkt wordt door de fabrikant opnieuw uitgebracht in de stijl van het origineel. Wel met een moderne Vario-Color-verlichting voor de knoppen en het display.
Lees verder

Rijksoverheid lanceert digitale tools tegen Brexit moeheid
De Rijksoverheid zet digitale tools waarmee ondernemers en zorginstellingen zich op de Brexit kunnen voorbereiden. Doel is om ondernemers te wijzen op mogelijke blinde vlekken in hun voorbereiding of nog eens kritisch te laten kijken of ze Brexit-proof zijn. Een no-deal Brexit op 31 oktober is volgens de overheid nog steeds een reële mogelijkheid.
Lees verder

Politie Waalwijk start onderzoek naar malafide webwinkel
De politie in Waalwijk is een onderzoek gestart naar een webwinkel die onder verschillende namen producten op internet aanbood zoals waterkranen, boilers en deurbellen met ingebouwde camera.
Lees verder

Altcoins op platform bitFlyer
Wisselkantoor bitFlyer Europa voegt zogeheten altcoins toe aan zijn Buy/Sell-platform in Europa en de Verenigde Staten. Vanaf vandaag kunnen gebruikers in heel Europa Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Lisk (LSK) en Monacoin (MONA) kopen en verkopen.
Lees verder

Salesforce lanceert cloud voor verzekeraars
CRM-reus Salesforce kondigt voor de verzekeringsbranche de Financial Services Cloud aan. Verzekeringsagenten en medewerkers van de klantenservice kunnen daarmee beter in contact blijven met hun klanten.
Lees verder

Nieuwe eigenaar voor Drupal-specialist Acquia
Het Amerikaanse technologiebedrijf Acquia van de Belg Dries Buytaert is overgenomen door Vista Equity Partners. Deze bezit nu meer dan de helft van de onderneming.
Lees verder

Thalys en Eurostar wellicht samen
De Franse spoorwegmaatschappij SNCF wil zijn dochterbedrijven Eurostar en Thalys binnen twee jaar samenvoegen. Dat heeft SNCF-topman Guillaume Pepy vrijdag gezegd. Het nieuwe bedrijf onder de voorlopige naam Green Speed moet de concurrentie aangaan met de wagen en het vliegtuig.
Lees verder