vrijdag 27 september 2019

Bio-economiemissie naar SIÑAL beurs in Frankrijk

Bio-economiemissie naar SIÑAL beurs in Frankrijk

Bent u actief in de bio-economie en heeft u belangstelling voor de Franse markt? Ga dan van 25 tot en met 27 november mee met de missie naar het SIÑAL b2b-evenement voor bio-economie in Châlons-en-Champagne in Noord-Frankrijk.

De missie biedt Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen de mogelijkheid om de Franse markt te verkennen en in contact te komen met mogelijke zakenpartners.

Lees verder

Toewijzing invoercertificaten rijst september en aanvragen aanvullende hoeveelheid oktober 2019

Nieuwsbericht 19.076 - In september kon u invoercertificaten aanvragen voor diverse tariefcontingenten in de sector rijst. De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingen bekendgemaakt.

Lees verder

Games for Health Europe conferentie

Ontwikkelt u gametechnologie? Bent u geïnteresseerd in serious games in de gezondheidszorg? Wilt u uw kennis over toepassing van games voor gezondheid vergroten? Kom dan naar de Games for Health Europe Conference in Eindhoven.

De Games for Health Europe Conferentie is een jaarlijkse conferentie waar zorgprofessionals, wetenschappers, innovatieve bedrijven en nadrukkelijk game ontwikkelaars bijeenkomen om ervaringen uit te wisselen en kansen te creëren voor toegepaste games in de gezondheidszorg. Denk aan games die:

Lees verder

Ondersteuningsteam Wonen en Zorg helpt met langer zelfstandig thuis wonen

Tijdens de bestuurdersbijeenkomst van de G40 op 26 september is het startsein gegeven voor het Ondersteuningsteam Wonen en Zorg (OWZ).

Lees verder

Healthcare missie naar België

Bent u actief in de Life Sciences & Health sector en geïnteresseerd om zaken te doen en uw netwerk uit te breiden in België? Kom dan van 2 tot en met 4 december mee met de eHealth missie naar België.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), Task Force Health Care (TFHC) en de Nederlandse ambassade in België organiseren een eHealth missie naar België, met subthema ouderenzorg.

Lees verder