vrijdag 9 augustus 2019

Watermelon mag chatbots integreren in WhatsApp

Watermelon mag chatbots integreren in WhatsApp
Watermelon mag zijn chatbots voortaan officieel integreren in WhatsApp. Door de samenwerking kunnen bedrijven volgens het Nederlandse bedrijf een groot publiek op een nieuwe manier te woord staan. Eerder werkten de chatbots met Facebook Messenger, Telegram en individuele websites.
Lees verder

Peek & Cloppenburg opent Nederlandse webwinkel
Het Duitse Peek & Cloppenburg met hoofdvestiging in Düsseldorf heeft vandaag zijn Nederlandse webwinkel in gebruik genomen. Het verkoopkanaal maakt gebruik van de ervaringen die tot nu toe zijn opgedaan met webshops in Duitsland, Oostenrijk en Polen.
Lees verder

Activision Blizzard teert op oude successen
Gamebedrijf Activision Blizzard deed het afgelopen kwartaal beter dan verwacht, ook al werden er geen nieuwe games gelanceerd. De verdiensten kwamen van bestaande successen Overwatch, Call of Duty, World of Warcraft, en Candy Crush.
Lees verder

Recordverlies voor Uber: 5,4 miljard dollar
Uber heeft in het afgelopen kwartaal maar liefst 5,4 miljard dollar verlies geleden, tegen 878 miljoen een jaar terug. Het is het grootste verlies uit de geschiedenis van het bedrijf. De omzet ging van 2,7 miljard naar 3,1 miljard, een stijging van 35 procent. Het aandeel noteerde nabeurs meteen 11 procent lager.
Lees verder

Kaspersky: 7 procent meer slachtoffers van financiële malware
Wereldwijd zijn zo'n 430.000 internetgebruikers in de eerste helft van 2019 getroffen door malware gericht op het stelen van financiële gegevens, digitale valuta of andere online betalingsdiensten. Dat is 7 procent meer dan in dezelfde periode van 2018. Het aantal zakelijke slachtoffers is verdubbeld met 30,9 procent waar dat vorig jaar nog 15,3 procent was, meldt online beveiliger Karspersky.
Lees verder

'Fysieke supermarkt heeft niets te vrezen van onlineverkoop'
De forse groei van online boodschappen vormt geen bedreiging voor de fysieke supermarkt. De bevolking groeit en de supermarktbestedingen per inwoner stijgen, waardoor er in groeigemeentes zelfs ruimte is voor meer supermarkten. Dit blijkt uit het supermarktrapport van vastgoedadviseur Colliers International.
Lees verder

Hypotheker start proef rond aanvragen hypotheek
De Hypotheker start samen met geldverstrekkers Argenta en Aegon een proef waarmee zij hun klanten meer gemak willen bieden rondom het aanvragen van de hypotheek. Klanten kunnen zelf documenten voor een hypotheekaanvraag verzamelen in de app van Ockto. Dat scheelt volgens de partners tijd, omdat de documenten rechtstreeks worden opgevraagd bij de bron.
Lees verder

Colruyt test automatische herkenning van groenten en fruit
Colruyt test als eerste Belgische supermarkt automatische productherkenning. In de winkel van Kortrijk worden groenten en fruit automatisch herkend aan de kassa met behulp van kunstmatige intelligentie.
Lees verder

Een op tien Nederlanders wil videodienst Disney+
Bijna één op de tien Nederlanders wil een abonnement op Disney+ wanneer deze streamingdienst naar Nederland komt, aldus onderzoek van […]
Lees verder