maandag 12 augustus 2019

T-Mobile/Tele2 lijkt weglopende klanten KPN op te vangen

T-Mobile/Tele2 lijkt weglopende klanten KPN op te vangen
T-Mobile/Tele2 heeft de sterkste groei gerealiseerd op de Nederlandse mobiele markt in het tweede kwartaal. Vodafone keerde terug naar groei in klantenaantallen op de consumentenmarkt. De grote verliezer is ook op de consumentenmarkt KPN, die begin dit jaar besloot om het merk Telfort te schrappen.
Lees verder

Zelfrijdende minibus in havengebied Drimmelen
In de gemeente Drimmelen is een proef gestart met zelfrijdend vervoer. De zelfrijdende minibus is opgenomen in de dienstregeling van Arriva en gaat 10 weken lang rond rijden over de jachthaven van Drimmelen.
Lees verder

Visa Checkout gaat verdwijnen
Visa Checkout, een concurrent van PayPal, stopt volgend jaar. Daarvoor in de plaats komt een reeds eerder aangekondigde gezamenlijke betaalknop van Visa, Mastercard, American Express en Discover.
Lees verder

MIKKY KI. exclusief bij Winkelstraat.nl
MIKKY KI., het nieuwe fashion label van Mikky Kiemeney, wordt nu ook vertegenwoordigd door Winkelstraat.nl. De vriendin van Frenkie de Jong lanceerde haar eigen merk enkele weken geleden.
Lees verder

300.000 euro aan seksartikelen Pabo nooit geleverd
Klanten van (online) seksshop Pabo uit Hulst zijn massaal gedupeerd na het faillissement vorige maand. Voor 300.000 euro aan bestelde seksartikelen zijn volgens De Stentor nooit geleverd.
Lees verder

Honderd webwinkels in Nederland met meer dan 20 miljoen euro omzet
Er zijn meer webwinkels met 20 miljoen euro online omzet in Nederland bijgekomen: 101 tegen 80 een jaar eerder. Dat blijkt uit de nieuwe Twinkle100 die volgende maand op het evenement Shopping Today wordt uitgereikt.
Lees verder

Samsung gebruikers klagen over ongewenste Note10 reclame
Samsung smartphone gebruikers klagen over advertenties voor de nieuwe Note10 die zij ongevraagd via onder meer spraakhulp Bixby op hun scherm te zien krijgen.
Lees verder

Verslavingspreventiefonds in de maak voor (online) kansspelen
In het kader van Wet kansspelen op afstand wordt zo goed als zeker een Verslavingspreventiefonds opgetuigd, die gefinancierd wordt een extra kansspelheffing bij de vergunninghouders van zogenoemde short odds-kansspelen.
Lees verder

Deliveroo vertrekt haastig uit Duitsland
Maaltijdbezorger Deliveroo trekt zich plotseling terug uit de Duitse markt. Vrijdag wordt er voor het laatst bezorgd. Toch sluit het bedrijf een terugkeer niet uit.
Lees verder