donderdag 1 augustus 2019

Sterke klantengroei voor Zalando

Sterke klantengroei voor Zalando
Zalando sluit het tweede kwartaal af met de sterkste klantengroei sinds lange tijd. Het aantal actieve klanten groeide met 3,7 miljoen significant in alle zeventien Europese markten waar de retailer actief is. Het totaal aantal klanten komt daarmee uit op 28,3 miljoen.
Lees verder

'5 procent van de Nederlanders solliciteert via Facebook, Instagram en Snapchat'
Vijf procent van de Nederlanders solliciteert wel eens via Facebook, Instagram en Snapchat. Meer dan de helft is op de hoogte van vacatures die op deze manier verspreid worden. Dit blijkt uit onderzoek van Pro Contact onder ruim 1000 Nederlanders.
Lees verder

Bootverhuur platform Click&Boat neemt concurrent over
Europa's grootste bootverhuur platform Click&Boat heeft concurrent OcĂ©ans Evasion overgenomen. De overname moet bijdragen aan de versteviging van Click&Boat's positie […]
Lees verder

Swiss Post stopt voorlopig met bezorgdrones na ongeluk
Een ernstig ongeluk met een bezorgdrone in Zwitserland betekent het voorlopige einde van de samenwerking tussen Swiss Post en Matternet. De drone werd ingezet voor medicijnbezorgingen.
Lees verder

Nieuwe Windows updates minder snel geadopteerd
Windows gebruikers gaan minder snel over op nieuwe versies van de systeemsoftware dan in het verleden. Zo staat de October 2018 update nog maar op 30 procent van alle apparaten. De May 2019 update op iets meer dan 6 procent.
Lees verder

Oprichter vertrekt bij Media Distillery
Een van de twee oprichters van technologiebedrijf Media Distillery, Joost de Wit, verlaat het bedrijf. Hij ziet geen rol meer voor zichzelf in de volgende groeifase van de onderneming.
Lees verder

Skype for Business verdwijnt juli 2021
Skype for Business verdwijnt juli 2021 en wordt dan vervangen door Microsoft Teams. Deze plannen waren al bekend, maar Microsoft noemt nu voor het eerst een concrete datum.
Lees verder

Telenet 'diep ontgoocheld' over tariefvoorstel voor toegang tot kabel
Telenet zegt 'diep ontgoocheld' te zijn over het tariefvoorstel dat telecomtoezichthouders hebben neergelegd voor de toegang tot de kabel.
Lees verder

Kwartaalomzet Shopify stijgt 48% tot 362 miljoen dollar
E-commerceplatform Shopify ligt op koers om het jaar 2019 af te sluiten met een omzet van 1,5 miljard dollar. De ontwikkelingen in het laatste kwartaal dragen daar stevig toe bij, want de omzet steeg met 48 procent tot 362 miljoen dollar.
Lees verder