donderdag 8 augustus 2019

Start-up- en scale-upmissie AI & blockchain naar Singapore

Start-up- en scale-upmissie AI & blockchain naar Singapore

Bent u een innovatieve en technologische start-up of scale-up en klaar om op te schalen in Aziƫ? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Singaporese bedrijven en investeerders? Ga dan van 10 tot en met 15 november mee met de handelsmissie naar Singapore.

Lees verder

Netwerkevenement smart mobility in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief op het gebied van smart mobility? En wilt u Britse zakenpartners ontmoeten? Kom dan op 5 september naar de 'Anglo-Dutch mission on smart mobility'. Dit evenement vindt plaats tijdens de handelsbeurs Cenex-Low Carbon Vehicles 2019 (Cenex-LCV).

Tijdens het evenement gaan Nederlandse deelnemers met Britse deelnemers in gesprek over elektrische voertuigen en laadinfrastructuur.

Lees verder

B2b-matchmaking tijdens Marketplace Food in Oostenrijk

Bent u inkoper of groothandelaar van voedingsmiddelen en dranken? Ontmoet dan op 1 oktober Oostenrijkse zakenpartners tijdens de Food Marketplace in Wenen.

De Marketplace Austria Food is een uitstekende gelegenheid om Oostenrijkse leveranciers en producenten uit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie te ontmoeten. De beurs wordt voor de 14e keer gehouden en het Enterprise Europe Network Oostenrijk organiseert er matchmaking voor Nederlandse bedrijven.

Lees verder

Onderzoek uitstoot methaan in de veehouderij
Bruin-witte koeien in een weiland

Het onderzoek Veehouderij & Klimaat bekijk hoeveel methaan er vrijkomt in veehouderijen en hoe de uitstoot omlaag kan. Zo kan de landbouwsector de klimaatdoelen halen.

Lees verder

Business Opportunities Fair in Washington D.C.

Bent u actief in de energiesector? En wilt u uw kansen vergroten op het gebied van Climate-Smart Energy solutions? Ga dan mee naar de Business Opportunities Fair, 29 tot en met 31 oktober in Washington D.C.

Lees verder