vrijdag 9 augustus 2019

Sprout: Vandebron in etalage; Nederlander haalt miljoenen op met Amerikaans leenplatform

Vandebron in etalage; Nederlander haalt miljoenen op met Amerikaans leenplatform
Ondernemersnieuws: energiebedrijf Vandebron voert overnamegesprekken, Wouter Witvoet tikt 6 miljoen dollar binnen met SecFi en Watermelon toch weer in zee met WhatsApp.
Lees verder

Dit zijn de 4 vragen die je jezelf moet stellen als je een direct mail wil maken
Direct mail, oftewel je boodschap via de brievenbus bij je doelgroep krijgen, kan een effectieve manier zijn om onder de aandacht te komen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw direct mail ook gelezen wordt, en dus effectief is? Door jezelf deze vier vragen te stellen.
Lees verder

Tesla op vingers getikt; Joel Beukers is miljonair
Ondernemersnieuws: bedrijf achter goksite bwin.com krijgt boete, Tesla blijkt creatief met onderzoeksresultaten en rollende euro's voor Joel Beukers.
Lees verder

Jeroen Koopman bezoekt de man die de rechten bezit van Heartbreak High
In zijn nieuwe vlog gaat NewBe-oprichter Jeroen Koopman in Londen op bezoek bij de man die de rechten bezit van tv-serie Heartbreak High. Koopman aast op die rechten, omdat hij een remake wil uitbrengen.
Lees verder

Recordaantal Nederlandse bedrijven groeit sneller dan het licht
Picnic, Wonderkind, Helloprint: ze waren afgelopen jaar lang niet de enige snelle groeiers van ons land. Nederland telde er maar liefst 10.200(!).
Lees verder

Talloze BN'ers dragen de pumps van Bianca Blom: 'Stylisten zijn gatekeepers'
Bianca Blom (36) van pumpmerk Linja Shoes heeft niet de minsten als klant: Eva Jinek is fan en Sacha de Boer kwam zelfs bij Blom over de vloer. Hoe speel je zoiets klaar en hoe werkt deze wereld? Blom geeft een kijkje in de keuken.
Lees verder

Uber regelt via Nederland aftrekpost van miljarden; De Kuyper sluit deal met Alibaba
Ondernemersnieuws: Meer dan tienduizend "snelle groeiers" in Nederlands bedrijfsleven, Rotterdamse deelfiets-startup GoBike failliet en WeWork creëert belastingvriendelijke constructie voor beursgang.
Lees verder

Uber regelt via Nederland aftrekpost van miljarden; De Kuyper sluit deal met Alibaba
Ondernemersnieuws: Meer dan tienduizend 'snelle groeiers' in Nederlands bedrijfsleven, Rotterdamse deelfiets-startup GoBike failliet en WeWork creëert belastingvriendelijke constructie voor beursgang.
Lees verder