dinsdag 6 augustus 2019

Sprout: Met deze 7 verschillende MVP-experimenten test je een nieuwe propositie in no-time

Met deze 7 verschillende MVP-experimenten test je een nieuwe propositie in no-time
In welke fase je bedrijf ook zit, een nieuwe waardepropositie wil je lean kunnen valideren met klanten of gebruikers. Sprout-expert Guido van Glabbeek zet populaire 7 Minimum Viable Product-experimenten op een rij, inclusief voorbeelden uit de praktijk. 
Lees verder

Dit zijn de 10 meest innovatieve economieën ter wereld
Dachten we dat we superinnovatief waren in Nederland, blijken we niet eens in de top 10 meest innovatieve economieën ter wereld te staan. 
Lees verder

Doorbraak in de race naar Heartbreak High, vijand blijkt helpende hand
Vreesden we vorige week even dat de rechten voor Heartbreak High voor zijn neus zouden worden weggekaapt, deze week onthult NewBe-oprichter Jeroen Koopman dat die mysterieuze tegenspeler hem juist wilde helpen. Goed nieuws dus, en de opmaat voor een vervolg in dit spannende media-avontuur.
Lees verder

Amazon en Apple 'stoppen' met meeluisteren; techno-miljonair Rocco Veenboer verkoopt hotel
Ondernemersnieuws: afmeldknop voor Alexa- en Siri-gebruikers, startup Worksuite haalt twee ton op bij FlowTraders-ceo en techno-miljonair Rocco Veenboer moet noodgedwongen afstand doen van Lloyd Hotel.
Lees verder

Deze 7 ondernemers knalden met hun crowdfundingcampagne in 2019 (tot nu toe)
Van tweewielers tot een Boeing en van gasturbines tot een duurzaam ondergronds warmteopslagsysteem: dit zijn de crowdfundingcampgnes van dit jaar die tot nu toe het meeste geld hebben opgeleverd.
Lees verder

Wat jouw kleuren zeggen over je bedrijf (en of je ze nog moet wijzigen...)
Heb jij aggresief rood, nostalgisch paars, verantwoordelijk blauw, gezond groen, creatief geel, vitaal oranje, natuurlijk bruin of geavanceerd zwart in je bedrijfslogo? Dat doet dit met de perceptie van je doelgroep.
Lees verder

Dit kun jij leren van Max Verstappen
Hij is momenteel de snelste Nederlander ter wereld: Max Verstappen. Maar het rijden in de Formule 1 verschilt niet eens zo heel veel van ondernemen. Dit is wat jij kunt leren van 'Mad Max'.
Lees verder

Fusie-akkoord tussen Takeaway en Just Eat; 2 miljoen voor startup Naïf
Ondernemersnieuws: Takeaway en Just sluiten fusie-akkoord, duurzame startup haalt 2 miljoen op en PayPal-man wordt ceo bij Paazl.
Lees verder