dinsdag 13 augustus 2019

Sprout: Investeren in vega-bedrijven: is dat een slimme belegging?

Investeren in vega-bedrijven: is dat een slimme belegging?
Het beurssucces van het Amerikaanse vegabedrijf Beyond Meat dit jaar is tekenend voor de doorbraak van de markt voor vleesvervangers. De vooruitzichten voor de branche zijn rooskleurig, maar disruptiepotentieel ligt op de loer.
Lees verder

Dit zijn de 100 meest bezochte websites ter wereld
Waar klikken we het meest op? Welkom in een wereld van online monopolies en porno-giganten. 
Lees verder

Hoe de portemonnee van Secrid dankzij de kredietcrisis uitgroeide tot een miljoenenbedrijf
Ontwerpers René van Geer (56) en Marianne van Sasse van Ysselt (53) gingen tijdens de kredietcrisis op een haar na failliet. Tot hun nek in de schulden, begonnen ze te werken aan hun redding; een portemonnee die uitgroeide tot een miljoenenbedrijf met honderd werknemers.
Lees verder

Nederlands belastingvoordeel Uber nog onzeker; nieuwe Fairphone eind deze maand
Ondernemersnieuws: Belastingdienst laat Uber in ongewisse, Fairphone komt eind augustus met nieuwe smartphone en 'het is één grote chaos bij Booking.com'.
Lees verder

Wil je je idee erdoor krijgen, denk dan als een marketeer
Rationele wezens zijn we allerminst. We vallen veel meer voor emotionele verhalen dan voor salespitches gebaseerd op rationele argumenten, zo blijkt. Wil je jouw idee daarom laten slagen, denk dan als een marketeer.
Lees verder

Zo ziet het gigantische imperium van Jeff Bezos eruit
Een blik werpen op alle deelnemingen en overnames die Amazon-legende Jeff Bezos op zijn conto heeft staan? Je wordt er duizelig van, maar het is de moeite waard.
Lees verder

Dit zijn de 17 grootste mislukkingen van Elon Musk
Falen doen we allemaal, zo ook de groten der aarde. Elon Musk leerde met vallen en opstaan, en wist daardoor de absolute wereldtop te bereiken. Dit zijn Musks zeventien grootste failures.
Lees verder

IMA en MediaMonks fuseren; Onduidelijkheid over wetgeving e-steps
Ondernemersnieuws: fusie IMA en MediaMonks, verzekeraars klagen over onduidelijk beleid e-steps en biologisch wijnmerk scoort half miljoen in enkele uren.
Lees verder