donderdag 8 augustus 2019

Snap steekt zich flink in de schulden

Snap steekt zich flink in de schulden
Snap, het bedrijf achter Snapchat, geeft obligaties uit ter waarde van 1 miljard dollar met een looptijd tot 2016 om zijn operationele activiteiten te kunnen bekostigen, maar ook om bedrijven of technologie te kunnen kopen.
Lees verder

FedEx bezorgt niet meer voor Amazon
FedEx beÃĢindigt het contract met Amazon voor bezorgingen via de weg in de VS. Eerder gebeurde dat ook al met […]
Lees verder

Flipkart rolt videodienst uit
Flipkart, de Indiase marktplaats van Walmart, rolt een gratis videodienst uit voor zijn 160 miljoen klanten. Daarmee gaat het bedrijf de concurrentie aan met Amazon, dat een eigen videoplatform Amazon Prime Video heeft.
Lees verder

Illegale ebook verkoper moet drie keer zoveel betalen als oorspronkelijke schikking
Een 38-jarige man uit Riethoven is veroordeeld om een bedrag van 1421 euro aan Stichting BREIN te betalen. Onder de naam Ebookplaza en Alexnav verkocht de man DVD's met 13.500 illegaal gekopieerde ebooks op Marktplaats.nl, Speurders.nl en Tweedehands.nl.
Lees verder

Boete van 350.000 euro voor goksite bwin.com
De Kansspelautoriteit heeft een boete van 350.000 euro opgelegd aan ElectraWorks Limited. Dit bedrijf, gevestigd in Gibraltar, is vooral bekend onder de naam bwin.com.
Lees verder

Galaxy Note 10 in twee formaten
Samsung heeft vandaag in New York zijn laatste Galaxy Note (versie 10) aangekondigd. Voor het eerst is de Note beschikbaar in twee formaten. Het 6,3-inch Cinematic Infinity Display van de Galaxy Note10 is bedoeld voor gebruikers die een kleiner toestel willen, maar wel de voordelen  zoals de krachtige prestaties en de S Pen willen ervaren. Het 6,8 inch-scherm van de Galaxy Note10+ is het grootste Note-scherm ooit, maar  volgens de fabrikant nog steeds gemakkelijk vast te houden en te gebruiken.
Lees verder

Verlies taxibedrijf Lyft naar 644 miljoen dollar
Uber-rivaal Lyft verliest nog altijd flink veel geld, maar de omzet steeg boven verwachting, waardoor de koers zojuist 11 procent steeg.
Lees verder

Stamboomonderzoekers lopen tegen AVG aan
Stamboomonderzoekers hebben in toenemende mate last van de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Cees Heystek, voorzitter HCC!genealogie van de HCC, de grootste computerclub van de Benelux, vindt de bescherming zelfs 'doorgeschoten' en trekt aan de bel.
Lees verder

VodafoneZiggo boekt voor het eerst omzetgroei
VodafoneZiggo realiseerde over het tweede kwartaal een omzetgroei van 1,5 procent, en dat is voor het eerst sinds Ziggo en Vodafone samengaan.
Lees verder