dinsdag 6 augustus 2019

Realiseer uw internationale ambities met PIB en DHI

Realiseer uw internationale ambities met PIB en DHI

Bent u mkb'er met internationale ambities of wilt u in het buitenland een project uitvoeren? Kom dan op 17 september naar de DHI- en PIB-bijeenkomst in Eindhoven. Op die dag leert u alles over de DHI-subsidieregeling (demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsprojecten) en het PIB-programma (Partners for International Business).

Lees verder

Twee biologische bedrijven ontvangen SDGP-subsidie voor verdere duurzame groei

Het gaat om het Indonesische bedrijf Aliet Green dat hoogwaardige kokossuikerproducten naar de EU exporteert en het Filipijnse bedrijf TreeLife dat onder meer bananenchips produceeert voor de Europese ma

Lees verder

SDG Partnerschapsfaciliteit: een waardevolle volgende stap na deelname aan een CBI-programma

De internationale ontwikkelingsprogramma's uitgevoerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kunnen elkaar goed aanvullen.

Lees verder

Digitaal wijziging doorgeven in uw NSW-rangschikking

Is uw landgoed gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928 (NSW)? En wilt u wijzigingen doorgeven in uw rangschikking? Vanaf nu geeft u de wijziging digitaal aan ons door.

Lees verder

Innovatiemissie Smart en Green Mobility Sydney - Smart Cities, Sydney

Bent u actief binnen het thema Smart Cities en dan specifiek binnen het thema Smart & Green Mobility, inclusief de data en informatie die hierin een belangrijke rol spelen? En zoekt u uitbreiding naar of zakelijke kansen in Australiƫ? Ga dan mee met de innovatiemissie naar Australiƫ!

Lees verder