maandag 19 augustus 2019

OnePlus onthult logo voor zijn televisies

OnePlus onthult logo voor zijn televisies
Het Chinese OnePlus, vooral bekend van smartphones, lanceert eind september zijn eerste televisiereeks, maar wil daar nog niets over kwijt.
Lees verder

All4running introduceert onbemande 24/7 click & collect service
Running specialist All4running is een samenwerking met de Buren aangegaan waardoor klanten 24/7 hun online bestelling kunnen ophalen.
Lees verder

Nadine Klokke naar onlinebank Knab
Nadine Klokke (1976) geeft vanaf 1 oktober als CEO leiding aan Knab en Aegon Bank die per die datum op één locatie verdergaan onder de naam Knab.
Lees verder

Cryptoscams naar 4,3 miljard dollar
Het aantal cryptoscams en diefstallen zal alleen maar toenemen. Onderzoeksbureau CipherTrace houdt rekening met 4,3 miljard dollar in 2019, zo blijkt uit het Q1 2019 Cryptocurrency Anti-Money Laundering Report.
Lees verder

EndemolShine en T-Mobile maken video met Samsung smartphone
Samsung, T-Mobile en EndemolShine Nederland maken een gezamenlijke Halloween-video die volledig wordt gedraaid op de Samsung Galaxy S10+. De film is vanaf 31 oktober voor iedereen gratis beschikbaar op YouTube.
Lees verder

Infographic: de marketing van muziekfestivals
VrijdagishetLowlandsFestivalbegonnen.Lowlandswordtgezienalsdeafsluitervanhetfestivalseizoen.Eenfestivaldatsindsdestartvandekaartverkoopsneluitverkoopt.Datluktlangnietelkfestival,zelfsPinkpopniet.Heeftdereuringopsocialemediainvloedophetwelofnietuitverkopenvaneenfestival?OnlinemarketingbureauTeamNijhuisheeftdefestivalsinNederlandnaastelkaargezetenlaatzienhoebelangrijkmarketingis.
Lees verder

Lara Ankersmit (ex-NOS): 'We gaan altijd de straat op om te valideren'
Redacties hebben een bepaald ritme. Developers ook. De vraag is hoe je die twee matcht, zegt Lara Ankersmit, voormalig hoofd digitale media en innovatie van de NOS. Wat bij NOS al resulteerde in nieuwsproducten voor YouTube, Instagram en smart speakers.
Lees verder

Coolblue opent in Haarlem elfde winkel
Coolblue heeft sinds vrijdag ook een fysieke winkel in Haarlem. In de winkel kunnen klanten producten zelf uitproberen. Daarnaast kunnen ze er terecht voor persoonlijk advies, service na aankoop, reparaties en het ophalen van bestellingen.
Lees verder

'91 miljoen nachten geboekt bij Airbnb'
Airbnb zou in het eerste kwartaal van het jaar 9,4 miljard dollar aan boekingen hebben verwerkt, zo melden bronnen aan Reuters. Het bedrijf geeft zelf geen cijfers vrij.
Lees verder