maandag 5 augustus 2019

Nieuwe investering voor Wish voor Europese expansie

Nieuwe investering voor Wish voor Europese expansie
E-commerceplatform Wish trekt naar verluidt 300 miljoen dollar nieuwe groeigeld aan om meer verkopers uit Europa en de VS aan te sluiten.
Lees verder

Afbouw zakelijke KPN-merken leidt tot opzeggingen
Het schrappen door KPN van de dochtermerken Telfort Zakelijk en Yes Telecom heeft het telecombedrijf geen goed gedaan. KPN heeft ook in de zakelijke markt zowel klanten als omzet verloren. Dat blijkt uit het Dutch Virtual operators-rapport van Telecompaper.
Lees verder

13 procent volumegroei bij Pakketten PostNL
PostNL realiseerde het afgelopen kwartaal 13 procent volumegroei bij pakketten. En zoals elk kwartaal daalde het volume geadresseerde post met 9 procent.
Lees verder

MediaMarkt test indoor navigatie winkels
Klanten van een MediaMarkt nabij Frankfurt hoeven niet meer alle schappen af te speuren wanneer ze gericht op zoek zijn naar bepaalde items. Een nieuwe app biedt indoor navigatie. Het hulpmiddel wordt ook door medewerkers gebruikt voor order picking en schapcontroles.
Lees verder

Just Eat en Takeaway nader tot elkaar over fusie
Just Eat en Takeaway zijn het eens geworden over de voorgenomen fusie en over de aandelenverdeling. Het nieuwe bedrijf zal 355 miljoen orders per jaar verwerken ter waarde van 7,3 miljard euro.
Lees verder

Wehkamp wil minder afhankelijk worden van mode, verbreding living-categorie eerste stap
De omzet van wehkamp Groep is in de periode april 2018 tot en met 31 maart 2019 10 procent lager uitgekomen op 661 miljoen euro. Vooral in het tweede halfjaar verslechterden de resultaten door tegenvallend weer.
Lees verder

Hoge e-commerce kosten voor schoenenketen Torfs
Schoenenketen Torfs zag de winst het afgelopen boekjaar dalen door de hoge -commerce kosten. Weliswaar verkopen de Belgen steeds meer schoenen online, maar de marges liggen een stuk lager door onder meer hoge verzendkosten.
Lees verder

Serie Toon aangekocht door Netflix
De serie Toon die Nederlander Joep Vermolen (31) samen met vrienden Dirk van Pelt en Beer ten Kate maakte voor het kanaal van KPN is aangekocht door streamingsdienst Netflix.
Lees verder

FTC onderzoekt afspraken Apple en Amazon
De winkel die Apple sinds vorig jaar bij Amazon heeft opgezet is mogelijk illegaal. Toezichthouder FTC is daarom een antitrustonderzoek gestart.
Lees verder