donderdag 15 augustus 2019

Kansenseminar ontwikkelingen tuinbouwsector in Turkije

Kansenseminar ontwikkelingen tuinbouwsector in Turkije

Bent u werkzaam in de tuinbouwsector en wilt u meer weten over uw kansen op de Turkse markt? Kom dan naar het kansenseminar over nieuwe ontwikkelingen in de Turkse tuinbouwsector, op 23 september in Den Haag.

Met 7.500 hectare kassen is Turkije een belangrijk producent en exporteur van tuinbouwproducten.

Lees verder

Innovatiemissie Japan: slimme voedsel innovaties

Bent u als R&D-manager, CEO, CTO of business development manager actief in de voedselsector en heeft u interesse in de Japanse markt of wilt u uw aanwezigheid daar uitbreiden? Neem dan deel aan de 'Smart Food Innovation' missie naar Japan in het najaar van 2019.

De missie is voor u een goede gelegenheid om uw bedrijf of kennisinstelling te introduceren en uw marktkansen in Japan te verkennen en uw ambities te verwezenlijken.

Voordelen van deelname aan een innovatiemissie op een rij:

Lees verder

Aanvragen invoerregelingen pluimvee en eieren september 2019
kip en ei

Nieuwsbericht 19.063 - In september kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor diverse invoerregelingen in de pluimvee- en eiersector.

Lees verder

Aanvragen invoerregelingen varkensvlees september 2019
Varkens importeren en exporteren

Nieuwsbericht 19.064 - In september kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor diverse invoerregelingen in de varkensvleessector.

Lees verder

Nieuw directielid en plaatsvervangend directeur bij RVO.nl: Johan Maas

Johan Maas is per 1 oktober 2019 directeur Financiƫn, Informatiemanagement en Facilitaire zaken, tevens plaatsvervangend algemeen directeur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) van het min

Lees verder