vrijdag 16 augustus 2019

Innovatiemissie Japan: slimme voedselinnovaties

Innovatiemissie Japan: slimme voedselinnovaties

Bent u als R&D-manager, CEO, CTO of business development manager actief in de voedselsector en heeft u interesse in de Japanse markt of wilt u uw aanwezigheid daar uitbreiden? Neem dan deel aan de 'Smart Food Innovation' missie naar Japan in het najaar van 2019.

De missie is voor u een goede gelegenheid om uw bedrijf of kennisinstelling te introduceren en uw marktkansen in Japan te verkennen en uw ambities te verwezenlijken.

Voordelen van deelname aan een innovatiemissie op een rij:

Lees verder

Handelsmissie havenontwikkeling in Latijns-Amerika

Bent u actief in de maritieme sector? En wilt u zakendoen in Latijns-Amerika? Ga dan mee met de handelsmissie naar de Latijns-Amerikaanse havenconferentie American Association of Port Authorities (AAPA) in Miami. De missie van 19 tot en met 21 november is gericht op havenontwikkeling.

Lees verder

Subsidieregeling energiebesparing eigen huis open
70-er jaren woningen SEEH thumb

Goed nieuws. De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis voor eigenaar en bewoners gaat binnenkort weer open en voor de VvE's is er een verlenging.

Lees verder

Subsidie voor energiebesparing VvE's gewijzigd en verlengd
Praktijkverhaal park boswijk SEEH

De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) voor VvE, woonverenigingen en wooncoƶperaties is tot en met 31 december 2022 verlengd.

Lees verder

Rijk investeerde € 225 miljoen in energieonderzoek in 2018
Energie innovatie

In 2018 investeerde de rijksoverheid € 225 miljoen in energieonderzoek en -innovatie. Dit is het hoogste bedrag sinds 2011.

Lees verder