dinsdag 13 augustus 2019

HEMA, Zalando en Primera kanshebbers voor ABN AMRO Webshop Award

HEMA, Zalando en Primera kanshebbers voor ABN AMRO Webshop Award
Albert Heijn, HEMA, Dekamarkt, Jan Linders, Mediamarkt, Zalando en Primera zijn enkele kanshebbers voor de ABN AMRO Webshop Award the Netherlands 2019 – 2020. HEMA, Game Mania, Omoda, Rituals en Zooplus komen in aanmerking voor De ABN AMRO Retailer of the Year 2019 – 2020.
Lees verder

Sociaal netwerk Tumblr verkocht aan moederbedrijf WordPress
Het sociale netwerk Tumblr is door telecombedrijf Verizon verkocht aan Automattic, het moederbedrijf van contentplatform WordPress. Het was ooit de grootste miskoop van Yahoo, dat er 1,1 miljard dollar voor neertelde.
Lees verder

Aanvalsverkeer bereikt recordhoogte
Het aanvalsverkeer in het tweede kwartaal van 2019 heeft een recordhoogte bereikt, zegt online beveiliger Fortinet. Er was sprake van een stijging van bijna 4 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.
Lees verder

Mozilla laat naam Firefox Quantum vallen
Mozilla laat de naam voor zijn desktopbrowser Firefox Quantum vallen. Vanaf oktober wordt de naam Firefox Browser. Dan ook wordt een nieuw Firefox-logo gelanceerd.
Lees verder

iPhone verliest marktaandeel in Europa, Samsung grote winnaar
Het marktaandeel van Apples iPhone is in Europa met 17 procent gedaald in het tweede kwartaal. Dat blijkt uit marktcijfers van Canalys. Apple verscheepte 6,4 miljoen exemplaren tegen 7,7 miljoen een jaar eerder.
Lees verder

McDonalds personaliseert drive-thru menu's
McDonalds heeft voor een onbekend bedrag het bedrijf Dynamic Yield overgenomen voor het personaliseren van drive-thru menu's. Daarbij wordt rekening gehouden met de tijd van de dag, het verkeer, het weer en populariteit van bepaalde maaltijden.
Lees verder

Sweet Jewellery verhoogt omzet na stoppen gratis retourneren
Kledingwebshop Sweet Jewellery heeft naar eigen zeggen geen nadelige gevolgen ondervonden van het besluit om te stoppen met gratis retourneren.
Lees verder

FRITZ!Repeater 1200: overal wifi
De Duitse meesterbakker van routers en reporters brengt een nieuwe lijn uit met vier repeaters. Een vangt ons oog in het bijzonder, de FRITZ!Repeater 1200. Eigenlijk vooral vanwege de vele functies en de lage prijs.
Lees verder

Reisorganisatie TUI weigert MacBook Pro
Reisorganisatie TUI weigert de 15-inch MacBook Pro aan boord te nemen als gevolg van een terugroepactie van Apple. Ook de Europese luchtvaartautoriteit EASA heeft restricties opgesteld voor het vervoer van dit type apparaat.
Lees verder