vrijdag 2 augustus 2019

Handelsmissie Californië gericht op circulaire economie, duurzame mobiliteit en resilience met staatssecretaris Van ...

Handelsmissie Californië gericht op circulaire economie, duurzame mobiliteit en resilience met staatssecretaris Van Veldhoven

Bent u actief op het gebied van circulaire economie, duurzame mobiliteit of resilience? En wilt u zakendoen in Californië of uw bestaande contacten uitbreiden? Ga dan van 11 tot en met 15 november 2019 mee met de handelsmissie naar Californië, Verenigde Staten.

Stientje van Veldhoven, staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat leidt deze missie.

Lees verder

Handelsmissie Ethiopië met minister Kaag gericht op water en duurzame voedselproductie

Bent u actief in de watersector of houdt u zich bezig met duurzame voedselproductie? En wilt u uw zaken of bestaande contacten uitbreiden in het op een na grootste land in Afrika? Ga dan van 27 tot en met 31 oktober mee met de handelsmissie naar Ethiopië.

Minister Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking bezoekt in deze periode naast Ethiopië ook omringende landen Zuid-Soedan en Oeganda.

Lees verder

Nieuwe mogelijkheden meerjarige projecten DEI+
Zonnepanelen op dak

De subsidie DEI+ biedt per 1 augustus 2019 mogelijkheden voor meerjarige projecten binnen de thema's 'Flexibilisering van het elektriciteitssysteem' en 'Ruimtelijke inpassing van grootschalige duurzame e

Lees verder

Vakbeurs Energie, Ecomobiel, Prefab en Industrial Heat&Power

Bent u geïnteresseerd in duurzame energieopwekking en energiebesparing? Bent u betrokken bij duurzame mobiliteit of houdt u zich bezig met vraagstukken rond industriële warmte? Kom dan naar de Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat&Power op 8, 9 en 10 oktober 2019.

De vakbeurs is onmisbaar voor iedereen die serieus met energiebesparing en het opwekken van duurzame energie bezig is. In het rijke aanbod aan workshops, lezingen en exposanten is ook RVO.nl uitgebreid vertegenwoordigd.

Lees verder

3e Meet-up O2LAB: ondernemerschapsonderwijs versterken

Bent u als docent, student, ondernemer of onderwijsaanbieder actief op het gebied van ondernemerschapsonderwijs? En wilt u met ons meedenken over het programma O2LAB?

Tijdens de meet-up vertellen wij u meer over de verschillende actielijnen binnen het O2LAB-programma. Ook gaan wij graag met u in gesprek over de invulling van programmaonderdelen: wat kunnen we doen om ondernemendheid en ondernemerschap in het onderwijs te versterken en verankeren?

Onderwerpen waarover we graag uw ideeën en inbreng horen zijn:

Lees verder