dinsdag 6 augustus 2019

Experiment met reclame op informatieschermen in de trein

Experiment met reclame op informatieschermen in de trein
De NS begint volgende maand een proef met reclame op de informatieschermen in de trein. Het experiment beperkt zich tot […]
Lees verder

GitHub sluit platform voor Iran, De Krim en Syrië
GitHub sluit het platform voor ontwikkelaars uit Iran, De Krim en Syrië als gevolg van de Amerikaanse handelsrestricties. Zij kunnen geen code meer delen via het platform van Microsoft.
Lees verder

Platform iemand.nl overgenomen door H-Group
Online platform iemand.nl komt in handen van de H-Group en wordt voortgezet onder de naam Hlprs. H-Group, onder andere bekend van de merken Huiscleaning, TuinKlushulp en UWassistent, versterkt met deze overname zijn positie in de markt voor particuliere dienstverlening.
Lees verder

Galaxy Watch Active2 'flexibeler dan ooit'
Samsung breidt zijn familie slimme horloges uit met de Galaxy Watch Active2. De smartwatch wordt geleverd in twee verschillende maten (44 mm en 40 mm) en in twee stijlen: lichtgewicht aluminium met een casual Fluoroelastomer(FKM)-band en premium massief roestvrij staal met een leren bandje. De smartwatches kunnen worden gepersonaliseerd met stijlvolle band- en wijzerplaatopties.
Lees verder

Aandeelhouder Just Eat niet te spreken over fusie met Takeaway
De eerste kink in de kabel voor de fusie van Just Eat en zijn Nederlandse branchegenoot Takeaway is een feit: Aberdeen Standard Investments, met een belang van 5 procent in Just Eat, heeft zich publiekelijk tegen de miljardendeal gekeerd, zo meldt Reuters.
Lees verder

Albert Heijn test idee verkoop via bol.com
Albert Heijn wil mogelijk een deel van het assortiment via zusterbedrijf bol.com verkopen. Dat blijkt uit een online-enquête die het […]
Lees verder

60 procent meer wachtwoorddiefstallen
Het aantal slachtoffers van wachtwoorddiefstal wereldwijd is toegenomen naar ruim 940.000 in de eerste helft van 2019 in vergelijking met nog geen 600.000 in dezelfde periode afgelopen jaar. Dat meldt online beveiliger Kaspersky.
Lees verder

Relatief veel stops met bestelauto's bij particulier aan huis
Van de 172 miljoen stops die bestelauto's in het post- en pakketvervoer maakten, was bijna twee derde bij particuliere adressen. Bij zakelijke adressen was dit aandeel 30 procent en bij afhaalpunten 5 procent. Dat blijkt uit onderzoek van CBS.
Lees verder

Jan-Willem Roest (PayPal) nieuwe CEO Paazl
Jan-Willem Roest wordt de nieuwe CEO van Paazl. Hij neemt het stokje over van de oprichters Bernard Schreiner en Ramon Keijsers, die een actieve rol zullen blijven vervullen in het managementteam.
Lees verder