donderdag 15 augustus 2019

Dept wint drie Red Dot Design Awards

Dept wint drie Red Dot Design Awards
Digital agency Dept heeft drie Red Dot Design Awards gewonnen voor hun werk voor het Van Gogh Museum, Request en Cities in Motion.
Lees verder

WeWork lijdt 900 miljoen dollar verlies in eerste half jaar 2019
WeWork, aanbieder van co-working kantoorruimten voor startups, leed in de eerste zes maanden van het jaar een verlies van 900 miljoen dollar op een omzet van 1,5 miljard. Dat blijkt uit het prospecus voor de aanstaande beursgang.
Lees verder

Verliezen Koopjedeal namen fors toe
De verliezen van de failliete webwinkel Koopjedeal liepen de laatste jaren hoog op. Vanaf 2015 was er sprake van een negatief eigen vermogen van 383.371 euro, in 2016 sterk stijgend naar 1,5 miljoen en in 2018 naar 2,8 miljoen euro. Dat blijkt uit het faillissementsverslag dat een dezer dagen is gepubliceerd.
Lees verder

Online platform voor tweedehandsmuziekinstrumenten gelanceerd
HaleyJess claimt het eerste online platform binnen Nederland en Belgiƫ te zijn voor tweedehands muziekinstrumenten.
Lees verder

Ziggo in De Woude al week uit de lucht na kabelbreuk
Ziggo-gebruikers in Driehuizen, De Woude en Zuidschermer zitten al een week zonder internet en tv. Door graafwerkzaamheden is een kabel geraakt, waar het kabelbedrijf niet bij zegt te kunnen.
Lees verder

Slim Lowlands toilet geeft voedingsadviezen
Bezoekers van het Lowlands Festival komend weekend kunnen gebruik maken van Smart Toilets in Rabobanks restaurant Brasserie 2050. Deze slimme wc's meten een aantal gezondheidsaspecten. Op basis daarvan krijgen bezoekers een suggestie voor een gerecht dat past bij een gebalanceerde voedingsbehoefte. Het menu is 'toekomstbestendig'.
Lees verder

'Wifi-functionaliteit maakt moderne camera's kwetsbaar voor ransomware en malware'
Moderne camera's met wifi-functionaliteit en USB aansluiting blijken kwetsbaar voor aanvallen met ransomware en malware. Daarvoor waarschuwt beveiliger Check Point.
Lees verder

Vouwbare smartphone Huawei weer uitgesteld
Huawei stelt zijn vouwbare smartphone wederom uit. De Mate X zou eerst in juni en toen in september verschijnen. Nu wordt het 'voor de feestdagen'.
Lees verder

Handelsoorlog gaat aan Alibaba voorbij
Alibaba merkt nog maar weinig van de handelsoorlog tussen China en de VS. De omzet over het tweede kwartaal steeg 42 procent naar omgerekend 16,7 miljard dollar. De aangepaste EBITDA steeg naar 5,9 miljard, 25 procent meer dan een jaar terug. De winst eindigde op ruim 3 miljard dollar.
Lees verder