maandag 12 augustus 2019

CBI-programma helpt twee biologische bedrijven aan SDGP-subsidie voor verdere duurzame groei

CBI-programma helpt twee biologische bedrijven aan SDGP-subsidie voor verdere duurzame groei

Het gaat om het Indonesische bedrijf Aliet Green en het Filipijnse bedrijf TreeLife. Beide bedrijven zijn leveranciers van biologische producten.

Lees verder

Bijeenkomst Industriƫle warmtepompen in de praktijk

Bent u ondernemer in de industrie? En wilt u meer weten over warmtepompen en hun rol in de energietransitie? Kom dan naar de bijeenkomst van het Bedrijvennetwerk Energietransitie (BNET) op 24 september 2019. De bijeenkomst vindt plaats bij FujiFilm Manufacturing in Tilburg.

Tijdens deze bijeenkomst hoort u alles over het gebruik van industriƫle warmtepompen in de praktijk. Ook kunt u meegaan met een rondleiding door de fabriek. Bespreek diverse businesscases met andere ondernemers en laat u bijpraten over de laatste stand van zaken rond het Klimaatakkoord.

Lees verder

Octrooiblog: 5 wereldse handdoeken
Handdoeken octrooiblog

Ga je dit jaar op vakantie of is het een 'staycation'? Hoe en waar dan ook, een handdoek is altijd handig in de zomer. Benieuwd naar de nieuwste handdoekontwikkelingen?

Lees verder

Aanbestedende diensten maken werk van klimaatneutraal en circulair inkopen
bouwwerkzaamheden

Aanbestedende diensten grijpen kansen met de Subsidieregeling advies bij klimaatneutraal en circulair inkopen (AKCI). Samen zijn ze al goed voor 48 aanvragen.

Lees verder

10 miljoen voor 5 Nederlandse innovatieve scale-ups
Plasmatechnologie van Vital Fluid

5 Nederlandse bedrijven zijn met hun innovaties geselecteerd voor de tweede call van 2019 van het mkb (SME) instrument (fase 2) van Horizon 2020.

Lees verder