zondag 4 augustus 2019

Amazon topman Bezos loost aandelen

Amazon topman Bezos loost aandelen
Amazon topman Jeff Bezos heeft de afgelopen dagen 1,8 miljard dollar aan aandelen verkocht, in totaal 900.000 stukken van 1900 dollar per aandeel. Daarmee behoudt Bezos nog 12 procent in de retailer. Het resterende belang is nog zeker 110 miljard waard.
Lees verder

Google: Andere zoekmachines in Android per 2020
De honderden miljoenen Europeanen met een Android-telefoon moeten in 2020 kiezen welke zoekmachine ze in Android en Chrome willen gebruiken.
Lees verder

'Cloudflare in september naar de beurs'
Netwerkbedrijf Cloudflare plant aankomende september een beursgang in de VS tegen een waardering van 3,2 miljard dollar.
Lees verder

Amazon aangeklaagd voor inbreuk spraakpatenten
Voormalige investeerders en werknemers van VoiceBox Technologies klagen Amazon aan voor inbreuk van zes spraakpatenten.
Lees verder

'Code in ABN Mobiel Bankieren app wijst op komst Apple Pay'
Code aangetroffen in de ABN Mobiel Bankieren app lijkt te wijzen op de komst van Apple Pay. De code maakt melding van een Wallet functie in iOS 12.1 of hoger, zo schrijft een lezer van Tweakers.
Lees verder

Amazon definitief gestopt met Dash knoppen
De fysieke Dash knoppen waarmee gebruikers van Amazon herhaalbestellingen konden opgeven werken sinds deze week niet meer. De retailer leverde de knoppen sinds begin dit jaar al niet meer.
Lees verder

Infographic: user generated content op Instagram
Instagram heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een krachtig platform. Als merk kun je daarvan profiteren, zolang je boodschap maar visueel is ingestoken. Overweeg zeker ook content gemaakt door gebruikers. Deze wordt doorgaans meer vertrouwd dan branded content. Squarelo stelde onderstaande infographic samen.
Lees verder

Edwin Plag (Redkiwi): 'Ik maak mezelf overbodig'
Al vroeg bouwde Edwin Plag aan internet in Nederland. Eerst voor een werkgever, toen met zijn eigen internetbureau en daarna als manager bij andere grote bureaus. Nu gaat hij Redkiwi helpen opschalen.
Lees verder

Hands-on: Ziggo Mediabox Next
De Ziggo Mediabox Next belooft een 360 graden kijkervaring. Het gaat dus verder dan alleen een mediaspeler, want in combinatie met de Ziggo Go-app, kun je overal rechtstreeks en on demand gepersonaliseerd tv kijken. Mediatechnoloog Sander van der Heide mocht een jaar lang meedraaien in een testgroep van paar duizend testers. Sinds kort is de mediabox nu ook beschikbaar voor alle Ziggoklanten.
Lees verder