donderdag 8 augustus 2019

16 inch MacBook Pro vervangt 15 inch model

16 inch MacBook Pro vervangt 15 inch model
Apple stopt binnenkort mogelijk met de levering van de 15-inch MacBook Pro. Daarvoor in de plaats komt een nieuw 16-inch model.
Lees verder

Fusie met Tele2 zorgt voor klantengroei bij T-Mobile
T-Mobile Nederland realiseerde in het tweede kwartaal een groei van 77.000 mobiele postpaidgebruikers en 21.000 abonnees voor vaste diensten. Het aantal vaste klanten is meer dan verdubbeld tot 578.000.
Lees verder

Nederlandse iPhone gebruiker luistert naar Spotify, populariteit Apple Music daalt
Bijna de helft van alle Nederlandse iPhone gebruikers heeft Spotify geïnstalleerd staan op zijn of haar toestel. De afstand tussen Spotify en Apple Music is afgelopen half jaar alleen maar groter geworden. De installed base van Apple Music is met 1 procentpunt gedaald, zo blijkt uit het onlangs verschenen Dutch Apps Market rapport van Telecompaper over het tweede kwartaal van 2019.
Lees verder

OneFit en Duitse Urban Sports Club bundelen krachten
Het Nederlandse sport- en fitnessplatform OneFit en de Duitse branchegenoot Urban Sports Club gaan hun krachten bundelen. Hun sportabonnementen geven na de fusie toegang tot een netwerk van meer dan 10.000 partnerlocaties. Leden kunnen met de mobiele app lessen reserveren en inchecken bij fitness- en yogastudio's, outdoor workouts, zwembaden en andere sportmogelijkheden.
Lees verder

Salesforce lijft weer bedrijf in
CRM-reus Salesforce heeft, dagen nadat de acquisitie van Tableau is afgerond, weer een bedrijf overgenomen. Het betaalt 1,35 dollar voor ClickSoftware. Deze onderneming wordt ondergebracht bij de Service Cloud.
Lees verder

Marktaandeel Apple Watch naar 46 procent
Apple Watch blijft de markt voor slimme horloges domineren. Strategy Analytics schat dat Apple in het tweede kwartaal 5,7 miljoen exemplaren heeft verscheept. Dat zijn er 50 procent meer dan een jaar geleden.
Lees verder

ING maakt naam webwinkel zichtbaar in af- en bijschrijvingen
Bedrijven die gebruik maken van iDEAL als online betaalmethode, zoals webwinkels, maar ook energiebedrijven, goede doelen organisaties of overheidsinstanties, kunnen voortaan gebruik maken van de optie bij ING om hun bedrijfsnaam zichtbaar te maken bij af- en bijschrijvingen.
Lees verder

Lingerie snelstgroeiende categorie in e-commerce
Lingerie is een van de snelstgroeiende categorie├źn in e-commerce, zo blijkt uit een analyse van Internet Retailer. Onlineverkopen van de twaalf grootste lingerieretailers stegen in 2018 met ruim 20 procent.
Lees verder

88 procent van iPads en iPhones draaien iOS 12
88 procent van alle iPads en iPhones draaien iOS 12, zo blijkt uit gegevens van Apple zelf. Het gaat zelfs om negentig procent als alleen apparaten van de laatste vier jaar worden meegeteld.
Lees verder