donderdag 1 augustus 2019

10 miljoen cashbacks via Scoupy

10 miljoen cashbacks via Scoupy
Er zijn inmiddels via Scoupy 10 miljoen cashbacks door consumenten aangevraagd. Dat is goed voor een totaalbedrag van meer dan 14 miljoen euro.
Lees verder

KPN Ventures investeert in slim alarm Minut
KPN Ventures verstrekt groeikapitaal aan de ontwikkeling van het smart home-alarm Minut. Het fonds leidde de financieringsronde van 8 miljoen dollar, waaraan verder Karma Ventures, SOSV en Nordic Makers deelnamen.
Lees verder

Daniël Kegel nieuwe Hoofd Digitale Media NOS
Daniël Kegel (40) is vanaf 1 september het nieuwe Hoofd Digitale Media bij de NOS. Hij volgt Lara Ankersmit op, die onlangs na acht jaar NOS afscheid nam. Kegel begon zijn carrière als medeoprichter en algemeen directeur van Tweakers.net en was de afgelopen jaren werkzaam als directeur Digital Product Development en Senior Channel Manager bij De Persgroep.
Lees verder

Verdubbeling van valse pc-opschoners
https://pixabay.com/nl/photos/bezem-ragpicker-mop-stoffer-toilet-1837434/
Lees verder

Spotify brengt verliezen flink terug
Spotify heeft zijn verliezen in het voorbije kwartaal flink kunnen terugbrengen. Van 90 miljoen euro naar 3 miljoen. De omzet kwam het afgelopen kwartaal uit op 1,67 miljard euro, 31 procent meer dan een jaar terug.
Lees verder

CM.com en Lowlands starten proef met mobiel betalen
CM.com heeft onder de naam Mobile Order samen met Lowlands een pilot opgezet waarmee festivalgangers vanuit de Lowlands Festival app 2019 bij drie bars hun bestelling kunnen plaatsen. Na het invoeren van de bestelling verschijnt in de app een QR-code waarmee de bestelling bij de bar kan worden afgehaald. Fysieke muntjes zijn niet langer nodig.
Lees verder

Snap start partnerprogramma AR Lenses voor Nederlandse creatieve bureaus
Het Lens Creative Partner-programma van Snap, het bedrijf achter Snapchat, is met de eerste partners in Nederland van start gegaan. Doel van het programma is om bureaus te helpen bij het ontwikkelen van innovatieve campagnes met de augmented reality (AR) Lens-technologie van Snap.j
Lees verder

Samsung vernieuwt Galaxy Tab
Samsung kondigt de Galaxy Tab S6 aan. Die wordt geleverd met een herontworpen S Pen en voor het eerst met on screen vingerafdrukscanner.
Lees verder

Fitbit voelt concurrentie van Apple
Fitbit lijdt onder de concurrentie van Apple. Het bedrijf zag zijn omzet sterk teruglopen, met 27 procent naar 314 miljoen dollar, waarbij vooral de verkoop van slimme horloges tegenviel. De verkopen van smartwatches gingen met 7 procent achteruit.
Lees verder