maandag 8 juli 2019

YouTube centraal tijdens Emerce Update

YouTube centraal tijdens Emerce Update
De eerste Emerce Update van het nieuwe seizoen, op 19 september, staat geheel in het teken van YouTube. Titel: YouTube voor merken en makers.
Lees verder

Mozilla overweegt premiumabonnement voor browser Firefox
Nonprofitorganisatie Mozilla onderzoekt de mogelijkheden van een betaald abonnement voor de browser Firefox. Betaalde abonnees krijgen dan op bepaalde nieuwspagina's geen advertenties meer te zien.
Lees verder

Deeleconomie vooral populair bij jong volwassenen
Samenwerken en delen met buurtbewoners via een digitaal platform is vooral populair bij Nederlanders onder de dertig jaar. Dit blijkt […]
Lees verder

Leuvense start-up Adshot haalt 320.000 euro voor gamingmarketing
De Leuvense start-up Adshot haalt 320.000 euro op om zijn platform voor gamingmarketing en sponsorship verder uit te bouwen. Onder andere Steven Van Belleghem (Nexxworks), Pieter Janssens (Intracto), Reinhart De Lille (RL Inventive) en imec.istart investeren mee.
Lees verder

'Tientallen schoonmaaksites moeten werkwijze aanpassen'
Niet alleen Helpling, ook andere schoonmaaksites mogen per 1 augustus niet langer het loon van schoonmakers inhouden als betaling voor het gebruik van de site. Dat zegt arbeidsrechtadvocaat Pascal Kruit tegen RTLZ.
Lees verder

T-Mobile opent 5G-onderzoekslocaties in Den Haag
T-Mobile Nederland opent met de Gemeente Den Haag drie 5G onderzoek locaties: een in Scheveningen, een in The Hague Tech en een in het T-Mobile hoofdkantoor in Den Haag. Hier worden op 5G gebaseerde toepassingen getest en kunnen publiek, scholen en bedrijven komen 'voorproeven'.
Lees verder

Nieuw design voor homepage Albert Heijn
Albert Heijn heeft zijn homepage in de Bonus-pagina in het nieuw gestoken om het gebruiksgemak te vergroten.
Lees verder

Erik de Zwart start videokanaal over treinen
Radiomaker Erik de Zwart begint na de zomer een videokanaal dat wereldwijd 24 uur per dag programma's over treinen en treingerelateerde zaken gaat aanbieden.
Lees verder

Charlotte Gréant wordt directeur startups.be en Scale-Ups.eu
Charlotte Gréant wordt de nieuwe directeur van startups.be en Scale-Ups.eu. Ze volgt Karen Boers op die begin dit jaar naar Becode vertrok.
Lees verder