donderdag 4 juli 2019

Vraag nu Subsidie vaccinatie salmonella aan

Vraag nu Subsidie vaccinatie salmonella aan
Witte kippen los

Heeft u tegen salmonella gevaccineerde legvermeerderingsdieren of leghennen gekocht? Dan kunt u tot en met 14 januari 2020, 17:00 uur subsidie aanvragen voor de aankoop van deze dieren.

Lees verder

Matchmaking tijdens Food & Wine Campania

Bent u inkoper van wijn en delicatessen en bent u geïnteresseerd in producten uit de regio Campania? Ga dan op 5 en 6 november mee met de missie naar Napels.

Zo'n 80 Italiaanse producenten van wijn en delicatessen uit de regio Campania (dit is de regio rondom Napels) laten u graag kennis maken met hun producten.

Voor wie?

De missie is bedoeld voor inkopers uit Nederland, Zweden, Finland en Denemarken.

Lees verder

Expertteam Woningbouw versnelt woningbouw
Expertteam versnellen bouw thumb

In 2018 benaderden gemeenten 57 keer het Expertteam Woningbouw over vastgelopen of vertraagde woningbouwontwikkelingen.

Lees verder

Holland Paviljoen op SEMICON Taiwan 2019

Bent u als ondernemer of als kennisinstelling actief in de halfgeleiderindustrie? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op SEMICON Taiwan van 18 tot en met 20 september in Taipei.

SEMICON Taiwan is de belangrijkste beurs voor de fabricage van micro-elektronica, nano-elektronica, MEMS (Micro-Elektromechanische Systemen), fotovoltaïsche technologie en aanverwante hightech-elektronica. Met meer dan 40.000 bezoekers is SEMICON Taiwan de belangrijkste vakbeurs ter wereld voor de halfgeleiderindustrie.

Lees verder

Reminder aanvragen invoerregeling gezouten pluimveevlees

Nieuwsbericht 19.057 - Wilt u nog invoercertificaten en importrechten aanvragen voor de inschrijfregeling gezouten pluimveevlees (Verordening (EG) nr. 616/2007)?

Lees verder