maandag 1 juli 2019

Subsidie energiebesparing eigen huis weer open

Subsidie energiebesparing eigen huis weer open
duurzamewoningen

De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar-bewoners is weer opengesteld.  Bekijk hier alle informatie van RVO.nl

Lees verder

Cursus circulair inkopen

Wilt u starten met circulair inkopen? Bent u benieuwd naar het inkoopproces, hoe u een circulaire (inkoop)strategie opstelt en het traject evalueert? Meld u dan aan voor de 8-daagse Circulair Inkopen Academie (CIA) vanaf 9 september.

Dit programma van ongeveer 8 dagdelen leidt deelnemers in 9 maanden op om circulaire principes toe te passen op hun inkoop- en aanbestedingsprocessen. PIANOo financiert het programma. Na afronding van het programma hebben deelnemers concrete handvatten en eerste ervaringen, waarmee zij zelfstandig verder aan de slag kunnen.

Lees verder

Energie-audit EED via eLoket RVO.nl
Energie-auditplicht via eLoket RVO.nl

eLoket voor de Energie-audits EED is op 1 juli 2019 geopend. Als bedrijf of instelling met deze vierjaarlijkse energie-auditplicht kunt u voortaan bij RVO.nl indienen.

Lees verder

Save the date: Financing the Bioeconomy

Heeft u interesse in het uitdiepen van oplossingsrichtingen in de financiering van reeds ontwikkelde sleuteltechnologie├źn in de bio-economie? Dan nodigen wij u van harte uit om in de middag van 8 oktober deel te nemen aan onze bijeenkomst in Brussel.

Lees verder

Nieuwe tender Partners voor Water 1 juli open
Deel van het logo van Partners voor Water

Van 1 juli tot 6 september 2019 is de subsidieregeling Waterveiligheid en Waterzekerheid Stedelijke Delta's (WWSD) weer open.

Lees verder