donderdag 11 juli 2019

Sprout: Snappcar lekt zo'n 50.000 privéadressen; SciSports scoort Feyenoord

Snappcar lekt zo'n 50.000 privéadressen; SciSports scoort Feyenoord
Ondernemersnieuws: tienduizenden privéadressen Snappcar gelekt, Feyenoord ook in zee met SciSports en Richard Branson wil ruimtevaartbedrijf naar beurs brengen.
Lees verder

Deze 25 Nederlandse investeerders eisen meer vrouwen bij startups, hopen op 'gesel van de markt'
Een groep van 25 investeerders belooft binnen drie jaar alleen nog maar te investeren in startups waarvan het managementteam voor minimaal 35 procent uit vrouwen bestaat. 'Diversiteit betekent een hoger rendement'
Lees verder

Zo breng je een Nederlandse bioscoophit naar de rest van de wereld
Hoe maak je van een Nederlandse bioscoophit een wereldwijd succes? Media-scaleup NewBe doet dat met behulp van een format bible voor de film Misfit, en neemt je in deze volg mee naar het eerste land dat daarmee wordt veroverd: Polen.
Lees verder

Waarom startups falen, en nog meer opzienbarende feiten (infographic)
De VS mag dan nog altijd het mekka van startups en unicorns zijn, ook daar gaat driekwart van de startups die groeikapitaal aantrekken alsnog kopje onder. Dat en meer lees je in dit nieuwe overzicht.
Lees verder

Erotiek-scaleup redt Pabo; Google Home luistert mee. Ongevraagd.
Ondernemersnieuws: webshops Pabo gered door Groningse erotiek-scaleup, vc's eisen meer vrouwen bij startups en Google Home luistert ongevraagd mee.
Lees verder

Wat je moet weten over alternatieve vastgoedfinanciering
Nu banken minder vaak vastgoed van ondernemers willen financieren, ontstaat een markt voor alternatieve vastgoedfinanciers. Dit moet je als ondernemer weten over alternatieve vastgoedfinanciering.
Lees verder

Zitten er nu ook al gebruikersovereenkomsten op wc-papier?
Het oogt misschien vreemd om een juridische sticker te plakken op een wc-papierautomaat. Maar het kan helpen om een twijfelende klant bij de les te houden, zegt Arnoud Engelfriet.
Lees verder

Zo wil Wedoido de markt voor bruiloften openbreken
Een bruiloft organiseren moet slimmer en transparanter, vindt startup van de week Wedoido. 'Een muziekfestival organiseren was makkelijker dan mijn eigen bruiloft.'
Lees verder