donderdag 4 juli 2019

Sprout: 25 onder de 25: Project CeCe bouwt grootste platform voor 'slow fashion' van Europa

25 onder de 25: Project CeCe bouwt grootste platform voor 'slow fashion' van Europa
25 onder de 25'ers Melissa en Marcella Wijngaarden en Noor Veenhoven maken duurzame kledingmerken groot door ze te bundelen op één platform. 'We zijn onafhankelijk van grote webshops die duurzaamheid als bijzaak zien.'
Lees verder

Helpling-uitspraak: krijgt de platformeconomie hier last van?
Helpling is geen werkgever maar moet zich wél gaan houden aan regels rond arbeidsmiddeling die zijn geschreven voor uitzendbureaus. Met die uitspraak lijkt de kantonrechter de discussie rond de platformeconomie een nieuwe richting te willen geven.
Lees verder

Recordbedrag voor EU-startups; Mollie haalt 'met gemak' 25 miljoen op
Ondernemersnieuws: Europese tech-bedrijven halen recordbedrag op in tweede kwartaal, groep ondernemers steekt 25 miljoen in Mollie en crowdfunding leverde al 1 miljard euro op.
Lees verder

Kan je anno 2019 verwachten dat je medewerkers beschikbaar zijn op WhatsApp?
Ondernemers die verwachten dat medewerkers bereikbaar zijn via WhatsApp hebben het gelijk grotendeels aan hun kant, stelt Arnout Engelfriet. Zorg wel voor goede regels over de scheiding tussen werk en privé.
Lees verder

25 onder de 25: zo brengt Prototribe de nieuwste designtechniek naar bedrijven
Met Prototribe koppelen Elias van der Linden, Kasper Bulstra en Max Nobel technische studenten aan bedrijven. De 25 onder de 25'ers bedienen daarmee ook bedrijven in Spanje, Frankrijk en de VS.
Lees verder

Nederlandse step-scaleup Dott haalt nog eens 30 miljoen op, maar krijgt nog altijd geen groen licht in Nederland
De Nederlandse deelstep-scaleup Dott krijgt 30 miljoen van zijn bestaande aandeelhouders, om onder meer een vloot nieuwe deelsteps met vervangbare batterijen te kunnen kopen. In thuisland Nederland mogen de elektrische tweewielers nog altijd niet de weg op.
Lees verder

30 miljoen voor deelsteps Dott; Alleen vrouwen maken kans op LOEY-award voor online talent
Ondernemersnieuws: Dott krijgt nog eens 30 miljoen van zijn aandeelhouders, LOEY nomineert alleen vrouwelijke ondernemers en Utrechtse pakketbezorger test met one hour delivery.
Lees verder

Zo emotioneel is de voorvertoning van een nieuwe bioscoopfilm
In zijn nieuwe vlog krijgt producent Jeroen Koopman kippenvel wanneer hij voor het eerst het vervolg op de bioscoophit Misfit ziet. 'Er staat meer op het spel.'
Lees verder