dinsdag 9 juli 2019

Spotify brengt Lite-app voor Android uit

Spotify brengt Lite-app voor Android uit
Spotify heeft zijn Lite-app voor Android officieel uitgebracht in 36 landen. De app voor opkomende markten is slechts 10MB groot en bevat onder meer een functie om een datalimiet in te stellen.
Lees verder

Yieldr failliet verklaard
Reclametechnologiebedrijf Yieldr uit Amsterdam is failliet verklaard voor de rechtbank.
Lees verder

Engeland: Vanaf 30.000 volgers ben je een infuencer
De Engelse toezichthouder op de reclamemarkt Advertising Standards Authority heeft bepaald dat wie op socialmedia dertigduizend of meer volgers heeft, kan worden beschouwd als een influencer.
Lees verder

Outdoor grootste ontvanger reclamegeld, na internet
De netto mediabestedingen in Nederland zijn in 2018 met 3,2% gegroeid tot 4,5 miljard euro. Online media is buitenreclame de grootste ontvanger van reclamebudgetten.
Lees verder

Brantano-moeder neemt Ellos Group over
FNG, vooral bekend van Brantano en Miss Etam, neemt de Zweedse Ellos Group over voor 229 miljoen euro. De Belgische […]
Lees verder

Slimme meter waarschuwt Liander voor stroomstoring
Bijna 430.000 slimme meters van Liander zijn sinds een paar maanden voorzien van een signaleringssysteem. Dankzij dit systeem kunnen stroomstoringen veel sneller worden opgelost.
Lees verder

Reporters Online introduceert donatiemodel
Reporters Online, het platform voor freelance journalisten, introduceert een donatiemodel. Initiatiefnemer Jan-Jaap Heij constateert dat dat veel beter werkt dan losse verkoop van artikelen via Blendle.
Lees verder

Snappcar lekt privégegevens gebruikers
De persoonlijke gegevens van tienduizenden particuliere autoverhuurders zijn onbedoeld toegankelijk geweest voor derden. Het datalek is, zoals de wet dat verlangt, gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Lees verder

Apple stopt verkoop 12 inch MacBook
Apple is gestopt met de verkoop van de 12-inch MacBook, die sinds 2017 al geen opvolger meer had. De eind vorig jaar gelanceerde MacBook Air lijkt zijn plaats in te nemen.
Lees verder