donderdag 11 juli 2019

Pinterest gaat merken helpen met video

Pinterest gaat merken helpen met video
Pinterest gaat merken helpen met het plaatsen en onder de aandacht brengen van inspirerende video's. Daarmee schurkt het prikbord dicht tegen Instagram aan. Voorheen lag de nadruk op fotografie.
Lees verder

Ook NEP blijft nog vele jaren op Mediapark
Media Park Enterprise in Hilversum heeft het contract met NEP The Netherlands, onderdeel van NEP Group, voor vele jaren verlengd.
Lees verder

Apple start appversneller voor Chinese ontwikkelaars
Apple opent in Shanghai een eerste accelerator voor appontwikkelaars. Geen overbodige luxe: er zijn volgens opgaven van Apple zelf zeker 2,5 miljoen Chinese appontwikkelaars.
Lees verder

Simpel grootste virtuele telecomaanbieder
Simpel is sinds in het eerste kwartaal van 2019 de grootste MVNO van Nederland, oftewel een mobiele aanbieder zonder eigen netwerk. Dat blijkt uit het Dutch Mobile Virtual Operators rapport van Telecompaper. De no-frills aanbieder heeft de sterkste organische groei in de markt voor virtuele aanbieders laten zien, waardoor de Simpel concurrenten Lebara en Lycamobile qua marktaandeel heeft ingehaald.
Lees verder

iMediate integreert platforms en content marketing
Content marketingbureau iMediate richt zich naast retail nu ook op de zakelijke markt. Hiervoor wordt een nieuw onderdeel voor B2B content marketing opgericht, waarin de platforms ChannelConnect en Entertainment Business worden geïntegreerd.
Lees verder

GfK: 'Meer dan 1 miljoen DAB+-radio's'
Het aantal ontvangers van digitale radio, DAB+, is volgens nieuw onderzoek van GfK gestegen tot boven de miljoen. Het zal nog jaren duren voordat de digitale techniek daadwerkelijk de opvolger van FM is.
Lees verder

Start-up van E-sites biedt 'hacking as a service'
Het Bredase techbureau E-sites lanceert de start-up Tminus10. Vanuit dat initiatief helpt het organisaties bij het versnellen van innovaties door te hacken, wat in dit geval vooral betekent: het snel tastbaar maken van technologie en concepten door prototyping.
Lees verder

KopieID app vernieuwd
De Rijksoverheid heeft de KopieID app vernieuwd. Met de KopieID app bescherm je je identiteitsgegevens en kun je een veilige kopie van het identiteitsdocument maken. Door overbodige gegevens door te strepen en de kopie van een watermerk te voorzien, kun je de kopie tegen misbruik beschermen.
Lees verder

Memo2 sluit samenwerking festivalplatform Woov
Marktonderzoeker Memo2 sluit een exclusieve samenwerking met de makers van festivalapp Woov. Op intuïtieve wijze kunnen zo honderdduizenden festivalgangers naar meningen, opvattingen en ervaringen worden gevraagd.
Lees verder