woensdag 3 juli 2019

Nederland voorzitter Eureka innovatienetwerk

Nederland voorzitter Eureka innovatienetwerk
Eureka

Nederland is vanaf 1 juli voor 1 jaar de voorzitter van het innovatienetwerk Eureka. Eureka heeft leden uit 45 landen en de Europese commissie.

Lees verder

Matchmaking tijdens HUSUM Wind Match 2019

Bent u op zoek naar potentiƫle internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee of wind op land? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 11 september een matchmakingevenement tijdens de HUSUM Wind 2019 in Husum, Noord-Duitsland.

De matchmaking biedt ondernemers en onderzoeksinstanties de ideale gelegenheid om zakenpartners te vinden.

Voor wie?

Dit evenement richt zich op innovatieve mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van windenergie.

Lees verder

SDE+ najaar 2019 - transportindicatie netbeheerder nodig

In verschillende delen van Nederland staat het elektriciteitsnet onder druk. Dit heeft consequenties voor SDE+ aanvragers.

Lees verder

Netwerkbijeenkomst MKB-actieplan

Vorig jaar lanceerde staatssecretaris van Economische zaken en Klimaat (EZK) Mona Keijzer het MKB-actieplan. Een flink pakket met veel steuntjes in de rug, waar veel ondernemers al baat bij hadden. Op 11 juli licht de staatssecretaris de resultaten toe van een jaar werken tijdens een netwerkbijeenkomst. Wilt u hierbij zijn? Er zijn nog een paar plekken beschikbaar!

Lees verder

D2B-schenking voor onderzoek naar groene stroom in Libanon
solar power plant

Het Libanese elektriciteitsnet kampt met grote tekorten en een gemiddelde stroomuitval van 6 uur per dag.

Lees verder