woensdag 3 juli 2019

Mollie haalt 25 miljoen euro op voor internationale groei

Mollie haalt 25 miljoen euro op voor internationale groei
Betaalprovider Mollie uit Amsterdam heeft 25 miljoen euro groeigeld opgehaald voor het versnellen van zijn Europese expansie. Als eerste gaat de aandacht naar Duitsland, Frankrijk en Itali├ź.
Lees verder

'Apple verwaarloost Android-overstappers'
De Move to iOS app waarmee Apple Android gebruikers wilde overhalen om over te stappen naar iOS staat nog steeds in Googles Play Store, maar blijkt niet meer te werken. 'Negen van de tien keer start de download niet. En als hij wel start loopt hij vast. Je hebt er dus niets aan', citeert iCulture een van de vele gefrustreerde gebruikers.
Lees verder

Happy Horizon koopt marketingbureau Lequal uit Amsterdam
Bedrijvengroep Happy Horizon neemt voor een onbekend bedrijf het digitale marketingbureau Lequaul over om zijn positie in Amsterdam te verstevigen.
Lees verder

Utrechtse start-up Packaly begint 1 uurs-bezorgdienst
Op 1 augustus gaat de logistieke start-up Packaly in Utrecht van start. Het bedrijf bezorgt vanuit de magazijnen van winkels en webwinkels uit de Domstad in een straal van vier kilometer rondom de binnenstad.
Lees verder

MediaMarkt belooft beterschap na bestelchaos
Een technische storing in het logistieke proces heeft geleid tot grote chaos bij de MediaMarkt. Het regent klachten op sociale […]
Lees verder

Douwe Egberts grootste Nederlandse merk op Tmall Global
Douwe Egberts gaat koffie en thee in China verkopen via Tmall Global, het grensoverschrijdende e-commerce platform van Alibaba. Het is daarmee ook gelijk het grootste Nederlandse merk op Tmall.
Lees verder

Betaalapp OK voortaan ook bij de FEBO
Bij tien vestigingen van de FEBO kan met behulp van de app van OK de hele maand juli gratis ijsco's […]
Lees verder

Betalen met bankpas en smartphone vervangt ov-chipkaart
De ov-chipkaart verdwijnt mogelijk in 2023 als reizigers met hun mobiele telefoon of bankkaart kunnen betalen. Staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur) denkt dat de nieuwe betaalmethoden goedkoper worden voor vervoerders.
Lees verder

Marktplaats en PostNL lanceren geïntegreerde verzendtool
Kopers en verkopers op Marktplaats kunnen na het sluiten van een deal voortaan ook de verzending ervan regelen. In samenwerking met PostNL lanceert het handelsplatform een geïntegreerde verzendmogelijkheid. Deze maakt verzendkosten direct inzichtelijk.
Lees verder