woensdag 3 juli 2019

Microsoft brengt dit jaar toch nog update Windows 10 uit

Microsoft brengt dit jaar toch nog update Windows 10 uit
Microsoft brengt dit jaar toch nog een update uit voor Windows 10 genaamd 19H2 voordat volgend jaar 20H1 verschijnt. Die laatste is al volop in ontwikkeling.
Lees verder

T.O.M. opent derde distributiecentrum
Tom Omnichannel Management opent deze week een derde distributiecentrum in Bladel. De opslagcapaciteit wordt daarmee uitgebreid naar 31.000 vierkante meter.
Lees verder

Jumbo en ondernemers sluiten akkoord over ontwikkeling e-commerce
Ondernemers van Jumbo Supermarkten hebben met overgrote meerderheid hun goedkeuring gegeven aan een reeks afspraken over de verdere groei en ontwikkeling van e-commerce binnen het concern. De samenwerkingsafspraken, die zijn vastgelegd in een overeenkomst tussen Jumbo en de Ondernemersvereniging Jumbo (OVJ), gelden vanaf medio 2019 voor een periode van drie jaar.
Lees verder

HEMA in VS actief op Walmart.com en in Canada met HEMA-winkels en shop-in-shops
Winkelketen HEMA gaat onder de noemer Hema Amsterdam op de website van Walmart artikelen in Noord-Amerika verkopen.
Lees verder

Coolblue opent XXL-winkel in Arnhem
Coolblue opent dit najaar een XXL-winkel in Arnhem. De nieuwe 1.300 vierkante meter grote winkel komt in de Roggestraat, aan het Velperplein.
Lees verder

Nederland bereidt omstreden auteurswet voor
De Nederlandse regering treft voorbereidingen voor de implementatie van de in maart aangenomen auteursrechtrichtlijn van de EU. Een heet hangijzer daarbij is het filteren van uploads.
Lees verder

Cadeaushop YourSurprise breidt uit in Zeeland
Cadeaushop YourSurprise bouwt een nieuw pand in Zeeland. In deze 'YourSurprise Campus' worden e-commerce, productie en distributie onder een dak […]
Lees verder

AP: Banken mogen betaalgegevens niet zomaar gebruiken voor reclame
ING Bank is op de vingers getikt door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) over de plannen van de bank om betaalgegevens te gebruiken voor reclame. De toezichthouder roept alle banken daarom op om goed te kijken naar hun beleid rond direct marketing.
Lees verder

Spotify stopt programma voor onafhankelijke artiesten
Spotify stopt met een programma dat onafhankelijke artiesten de gelegenheid bood om eigen muziek in te sturen en daar ook geld mee te verdienen. Het programma begon in september 2018.
Lees verder