zaterdag 13 juli 2019

Hostingleverancier WorldStream breidt R&D afdeling uit

Hostingleverancier WorldStream breidt R&D afdeling uit
WorldStream, de leverancier van Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hostingoplossingen met meer dan 15.000 toegewijde servers in beheer in twee eigen datacenters in Naaldwijk, heeft zijn R&D afdeling in een paar maanden tijd uitgebreid van drie naar tien medewerkers om de innovatiekracht te vergroten.g
Lees verder

Levering buitenlandse webshops mag ook op postkantoor
PostNL hoeft pakketjes van buitenlandse webshops niet altijd af te leveren op het adres van de koper. Op het postkantoor kan ook.
Lees verder

Zes UvA-studenten geselecteerd voor 'Seeds for the Future'-programma van Huawei
Zes bachelorstudenten van de Universiteit van Amsterdam zijn geselecteerd om deze zomer deel te nemen aan het Seeds for the Future-programma van Huawei.
Lees verder

Microsoft activeert IE Modus in Edge browser
Microsoft heeft de IE Modus in zijn experimentele Chromium Edge browser geactiveerd.
Lees verder

Interactieratio's Instagram naar een dieptepunt
Het zijn met name de zogeheten influencers, accounts met veel volgers, die kampen met steeds lagere interactieratio's op Instagram. Dat laat nieuw Duits onderzoek zien.
Lees verder

Nieuwe variant mobiele malware infecteert 25 miljoen apparaten
Online beveiliger Check Point Research heeft een nieuwe variant van mobiele malware ontdekt, die ongemerkt rond de 25 miljoen apparaten heeft geïnfecteerd, waaronder alleen al 15 miljoen apparaten in India.
Lees verder

WPP verkoopt deel Kantar aan Bain Capital
Reclamegroep WPP verkoopt een groot deel van zijn belang in Kantar, namelijk zestig procent, aan Bain Capital. Met de transactie zou 3,1 miljard dollar zijn gemoeid.
Lees verder

'FTC eens over boete van 5 miljard dollar voor Facebook'
Facebook krijgt een boete van zeker 5 miljard dollar van de Federal Trade Commission voor privacyovertredingen. Over dat bedrag is volgens de Wall Street Journal alsnog overeenstemming bereikt.
Lees verder

Infographic: VS en Zwitserland lopen voorop met snel 5G
Deeerste5Gnetwerkenzijneenfeit.Weliswaarisnergensnogsprakevaneenvolledigdekkendnetwerk(behalveinhetministaatjeMonaco),desnelheidkanalwelwordengemeten.OpenSignaltrofindeVS5Gverbindingenvan1,816Mbpsaan,2,7keerzosnelals4G.ZwitserlandenZuidKoreavolgenopenigeafstand.Nederlandstaaternognietbij.Defrequentiesmoeteneerstnoggeveildworden.
Lees verder