vrijdag 12 juli 2019

Holland Paviljoen tijdens Pollutec Maroc 2019

Holland Paviljoen tijdens Pollutec Maroc 2019

Bent u actief op het gebied van water, waterzuivering en hernieuwbare energie? En heeft u interesse om uw apparatuur, technologie en services te demonstreren voor potentiële zakenpartners in Marokko? Kom dan mee met de handelsbeurs Pollutec Maroc 2019 van 30 oktober tot 2 november 2019 in Casablanca.

Lees verder

Ruim 1 miljard voor lef en goede ideeën van mkb: de WBSO in 2018
Onderzoekers in een laboratorium

Ruim 20.000 Nederlandse bedrijven - waarvan 97% mkb - haalden in 2018 een voordeel van € 1,1 miljard uit de innovatie- en onderzoeksregeling Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO).

Lees verder

MKB-actieplan geeft ondernemers steun en ruimte
beursbezoekers

Het kabinet prikkelt start-ups mee te doen met de klimaat- en energieomschakeling met een investering van € 20 miljoen.

Lees verder

Rijke vangst bij actie tegen illegale handel in beschermde soorten
Slangenleren pumps

Wereldwijd hebben handhavingsinstanties samengewerkt om de illegale handel in wilde dieren, planten en hun producten aan te pakken.

Lees verder

Cursus Internationale Sociale Voorwaarden bij inkopen

Wilt u internationale sociale voorwaarden en due diligence toepassen op uw inkoopproces? Meld u dan aan voor de 7-daagse cursus Internationale Sociale Voorwaarden Academie (ISV) vanaf 24 september 2019. PIANOo financiert de cursus. Tijdens de curcus doet u niet alleen nieuwe inzichten op, maar u krijgt ook praktische handvatten.

De cursus vindt plaats tussen 24 september 2019 en 23 juni 2020. In 7 dagdelen leert u hoe u internationale sociale voorwaarden en due diligence op uw inkoop- en aanbestedingsprocessen toepast.

Lees verder