dinsdag 9 juli 2019

Digitale reclame in Nederland groter dan andere reclamevormen samen

Digitale reclame in Nederland groter dan andere reclamevormen samen
Digitale reclame heeft ook in 2018 traditionele mediatypen als tv, radio en print ver achter zich gelaten. Search behoudt wederom het grootste marktaandeel, maar de populariteit van banners neemt af. Dit blijkt uit het Online Ad Spend Study 2018 onderzoek dat Deloitte in opdracht van IAB Nederland vandaag presenteert
Lees verder

'1,2 miljoen Nederlandse huizen slim beveiligd'
Bijna 1,2 miljoen Nederlandse huishoudens maken inmiddels gebruik van slimme beveiligingsapparatuur. De markt is sinds 2017 gegroeid met maar liefst 36 procent, zo blijkt uit de derde editie van de Smart Home Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 4700 Nederlanders.
Lees verder

Telenet moet wholesaletarieven bijstellen
Kabelbedrijf Telenet moet van de Belgische telecomautoriteit BIPT zijn tarieven voor het gebruik van hun netwerk door derden sterk verlagen.
Lees verder

RTL blijft tot 2031 op Mediapark in Hilversum
RTL blijft nog tot 2031 op het Mediapark in Hilversum. Het contract met Media Park Enterprise is onlangs verlengd.
Lees verder

TrackDrip geeft Suriname, Curaçao en Caraïbisch gebied eigen Spotify
TrackDrip is de naam van een nieuwe regionale muziekdienst voor Suriname, Curaçao, het Caraïbisch gebied en Latijns-Amerika.
Lees verder

Groningse bureaus verenigen zich in Het Hoofdkantoor
Vier Groningse digitale bureaus verenigen zich onder de nieuwe paraplunaam Het Hoofdkantoor. Een fusie is het niet, vertelt directeur Remko Haar, "wel een propositie voor full service oplossingen vanuit een familie van bedrijven."
Lees verder

Europees hof van Justitie in Luxemburg oordeelt over nieuwe zaak privacyactivist Max Schrems
Vandaag begint een Europese rechtszaak die de Oostenrijkse privacyactivist Max Schrems aanspant tegen Facebook. Het Europees hof van Justitie in Luxemburg moet beoordelen of het sociale netwerk persoonsgegevens van Europa naar de VS mag sturen.
Lees verder

Zeker duizend Magento webwinkels besmet met kwaadaardige code
Zeker duizend op Magento gebaseerde webwinkels zijn heimelijk voorzien van kwaadaardige JavaScript-code die betaalgegevens van klanten onderschept. Beveiliger Sanguine Security […]
Lees verder

Na jarenlange ban neemt markt voor spelcomputers een hoge vlucht in China
Spelcomputers vormen een snelgroeiende markt in China. Tot 2014 waren ze niet toegestaan, nu is de markt al bijna 1 miljard dollar waard, volgens schattingen van Niko Partners.
Lees verder