maandag 8 juli 2019

Collectieve vakbeursdeelname voor Nederlandse start-ups naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, met Sta...

Collectieve vakbeursdeelname voor Nederlandse start-ups naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, met Startup Delta Special Envoy ZKH Prins Constantijn van Oranje

Bent u een innovatieve techstart-up en op zoek naar wereldwijde kansen? Of bent u klaar om de Amerikaanse markt te veroveren met innovatieve en high-techproducten? Doe dan mee aan de collectieve vakbeursinzending naar de Consumer Electronics Show (CES), van 7 tot en met 10 januari in Las Vegas.

Lees verder

Informatieplicht energiebesparing? Controleer of u moet rapporteren
Informatieplicht ondernemer

Sinds 1 juli 2019 is de informatieplicht energiebesparing van kracht.

Lees verder

Voorlichtingsbijeenkomst energie-audit EED voor energie-adviseurs

Bent u als adviseur betrokken bij energie-audits van uw klanten? Laat u bijpraten en stel uw vragen op dinsdag 10 september 2019 in Utrecht. Na de bijeenkomst weet u alles over de volgende ronde EED energie-audits. Dan kunt u klanten straks niet alleen uitstekend adviseren over energiebesparing, maar ook de audit begeleiden.

Lees verder

Getekend en geketend: Kansen voor Nederlandse blockchainsector in Singapore
Merlion in Singapore

Op 21 juni 2019 tekende een consortium van Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen een samenwerkingsverband met de Nederlandse overheid.

Lees verder

Klimaatakkoord: maatregelen haalbaar en betaalbaar
handschudden

In het klimaatakkoord staan subsidies en programma's waarmee verduurzaming van gebouwen haalbaal en betaalbaar wordt. Lees de informatie van RVO.nl.

Lees verder